Annonce
Erhverv

Atter liv til tom butik: Bliver til klinik med coaching og terapi

Rikke Hedegaard er klar til at åbne sin nye klinik "Rikke Hedegaard" midt i marts. Foto: Henrik Sandvad
Rikke Hedegaard fra Brædstrup har overtaget lejemålet af tomt butikslokale på Bredgade i hjembyen. Her vil hun midt i marts åbne en klinik med tilbud om coaching og kranio-sakral terapi.
Annonce

Brædstrup: I april 2019 lukkede DyreCentret sine aktiviteter ned på Bredgade 29 i Brædstrup, og siden har udlejer Tom Mikkelsen Broch spejdet efter nye lejere til det tomme butikslokale.

Nu er søgningen ovre, da det er lykkedes at leje erhvervslokalet ud.

- Det er godt nyt for byen, at der nu kommer liv i butikken igen. Den nye lejer overtog lejemålet efter jul, og hun vil komme med noget, som vi ikke har i byen i forvejen, siger Tom Mikkelsen Broch.

Det er 42-årige Rikke Hedegaard fra Brædstrup, som har overtaget butikslokalet. Hun vil i stedet omdanne det til en klinik, hvor der vil være tilbud om coaching om alt fra levemåder til levevis, og derudover vil hun tilbyde kranio-sakral terapi.

- Det er en drøm, jeg længe har haft. Nu har jeg taget coach-uddannelse og kranio-sakral-kurser, så nu er jeg klar. Der kommer også til at blive forskellige småarrangementer med mini-foredrag og mini-workshops. Derudover vil jeg også gerne lave nogle netværksgrupper. Jeg har været i snak med mange tilflyttere, hvor især kvinderne har svært ved at få et netværk i Brædstrup, hvis man ikke har børn i skolen. Derfor vil jeg gerne hjælpe dem igennem nogle netværksgrupper, siger Rikke Hedegaard.

Det er godt nyt for byen, at der nu kommer liv i butikken igen. Den nye lejer overtog lejemålet efter jul, og hun vil komme med noget, som vi ikke har i byen i forvejen.

Tom Mikkelsen Broch, udlejer

Annonce

Håndlæsning og workshops

Den kommende klinikejer har mange planer for sin nye klinik, som får navnet "Rikke Hedegaard".

- Det bliver et ret lækkert lokale, når det står klar, og der vil også være mulighed for at leje sig ind i klinikken til f.eks. mindre møder, workshops eller anden form for behandling end det, jeg selv tilbyder. Blandt andet har jeg lavet en aftale med Anne Marie Danefeldt, som er Danmarks måske mest erfarne håndlæser, om, at hun af og til vil komme til Brædstrup og tilbyde håndlæsning, siger Rikke Hedegaard.

Annonce

Blandet baggrund

Rikke Hedegaard er ikke helt ukendt i bybilledet i Brædstrup, da hun også arbejder deltids i butikken Fru Skov på Bredgade. Hun håber dog, at hun hurtigt vil komme til at arbejde fuldtids i sin nye klinik.

- Jeg vil i starten fortsætte hos Fru Skov, men jeg håber, at jeg kan bygge det op, så det kan blive en levevej for mig, siger den kommende klinikejer.

Det er første gang, at Rikke Hedegaard tager springet og bliver selvstændig erhvervsdrivende, og hun regner med at åbne sin nye klinik i midten af marts. Kontakt med kunder er Rikke imidlertid vant til fra sine tidligere job.

- Jeg har en meget blandet baggrund. Jeg har tidligere arbejdet med lager/kundeservice og været restaurantchef på Burger King i Lund og været driftsassistent i Bilka, men klinikken bliver noget helt andet, siger Rikke Hedegaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

Indbrud på landejendom

Horsens For abonnenter

Se billederne: Nu skal Horsens Fjords havmiljø forbedres - frivillige sætter titusindvis af ålegræsplanter i fjordbunden

Horsens

Tyve stjal pengeskab fra skole

Annonce