Annonce
Erhverv

Asfaltarbejde lukker motorvejsramper tre nætter: Benyt andre afkørsler

Asfaltarbejde på Silkeborgvej kommer til at spærre to motorvejsramper ved Horsens Vest hver aften og nat i tre dage. Arkivfoto: Søren E. Alwan

I næste uge spærres to motorvejsramper ved Horsens Vest hver aften og nat i tre dage.

Horsens: I næste uge har Vejdirektoratet planlagt asfaltarbejde på Silkeborgvej tæt på motorvejen ved Horsens Vest.

- Det er en meget trafikeret vej, som har brug for vedligeholdelse. Derfor skifter vi slidlaget (den øverste del af vejen, red.) ved at rive det af og lægge nyt asfalt på, forklarer Erik Pedersen fra trafikafviklingen hos Vejdirektoratet.

Han fortæller, at asfaltarbejdet kommer til at foregå på et cirka 350 meter langt stykke fra rundkørslen ved Q8 og ind mod Horsens. På strækningen vil der blive opsat trafiksignal til at regulere trafikken.

Hver aften og nat

Asfaltarbejdet varer fra 12. august til 19. august og kommer også til at have påvirkning for bilister på motorvejen, idet man lukker af- og tilkørselsramperne i sydgående retning ved afkørsel 56, Horsens Vest.

Begge ramper er derfor spærret hver aften og nat fra 12. august til 15. august. Spærringen er gældende mellem klokken 18.30 og klokken 6 næste morgen i løbet af de tre dage. Det vil sige, at ramperne er åbne, hvis man kører i dagtimerne.

Spærringerne er også annonceret på gule skilte ved ramperne, og Vejdirektoratet anbefaler, at man i stedet bruger motorvejstilslutningerne ved Horsens Syd eller Horsens C.

Annonce
Forsiden netop nu
Odder

Digt, drama og dokumentar på Egmont Højskolen: Kunst kan lære unge at blive hørt

Annonce