Annonce
Sport

Artino var helt Will

Will Artino spillede sin måske bedste kamp i HIC-trøjen, da Team Fog Næstved fik klø søndag i Basketligaen. Foto: Søren E. Alwan
BASKETBALL - Han erkendte, at pokalnederlaget stadig sad i kroppen, men nu er det tid til at jagte nye mål og nye sejre.

Will Artino var som resten af HIC-lejren nedslået, da Næstved "stjal" pokalsejren fra de gule for et par uger siden, så det var ikke svært at sætte sig op, da sjællænderne igen var på visit i Forum Horsens.

- Vi havde set frem til den kamp. Alle var fokuserede, gameplanen var god, og vi fugte den - alle mand. Jeg var heldig, at holdkammeraterne hjalp mig og fik mig bragt i gode situationer, sagde Will Artino beskedent om sin egen superkamp og 25 point - selv om han endda tilbragte de sidste otte minutter på bænken. HIC vandt med 96-85 og førte klart undervejs,

- Vi havde talt om, at alle skulle være med til at rebounde, og det lykkedes godt. Vi var uden Myles Mack, der er vores topscorer med 18 point pr. kamp, så aftalen var, at alle skulle give lidt ekstra. Vi var gode til at aflevere bolden rundt, og alle bidrog med godt forsvar, lød det fra den store mand fra USA.

Will Artino måler 211 cm, har en collegefortid på Creighton University og spillede sidste år i den estiske liga samt Baltic League, hvor han både scorede og reboundede flittigt.
Han stod inden forrige sæson på ønskesedlen i HIC, men først inden denne sæson lykkedes det at overtale Artino til at komme til Danmark. Næstved-kampen var et af beviserne på, hvorfor han var eftertragtet. Han har snittet 13,4 point pr. kamp for HIC i denne sæson.
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce