Annonce
Brande

Arbejdsgruppen bag Dok Arends blev Årets Branditter

Fra venstre ses Anja Norn, Ilse Christensen, Dina Blomstrand og Lotte Stoltenborg med de synlige beviser på, at arbejdsgruppen bag vandrerhjemmet og Det gamle Sygehus, nu kaldet Dok Arends, er Årets branditter 2019. Foto: Mikael Lund
Ihærdige kvinder fra arbejdsgruppen bag det genopstandne vandrerhjem og det gamle sygehus blev belønnet.

Brande: For tredje gang siden 2016 tilfaldt hæderen en gruppe eller forening, da Brande City lørdag for tyvende gang udnævnte Årets brandit.

I 2016 gik hæderen til Lions, sidste år var det Rune Lyager, der modtog titlen på vegne af street sport-foreningen Urban Street Zone, og i år faldt valget på arbejdsgruppen bag det genopstandne vandrerhjem og Det gamle Sygehus, nu kaldet Dok Arends. Gruppen, der består af Ilse Christensen, Anja Norn, Dina Blomstrand og Lotte Stoltenborg, blev kaldt på scenen.

For første gang var det Brande City, der stod for udnævnelsen, som var lagt i hænderne på foreningens formand for Borger og aktivitet, Preben Sørensen, og han kunne kalde kvartetten på scenen i teltet for at modtage hæderen i form af blomster, diplomer - og en t-shirt til hver med foreningens logo. Til gengæld måtte de nøjes med en flise til deling, spøgte formanden.

Dina Blomstrand mente selv, hun var den eneste af de fire, der ikke var forberedt på udnævnelsen; alligevel bad hun om mikrofonen, men havde egentlig ikke så meget andet at sige end ”tak” – og at Brande er en dejlig by.

De foregående 19 gange er det Brande Borgerforening, der har stået for udnævnelsen, men foreningen blev sidste år som det vil være de fleste bekendt lagt sammen med Brande Handelsstandsforening til Brande City.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce