Annonce
Horsens

Aqua Forum lukker for renovering i halvdelen af december

Morgensvømmerne og andre vandglade gæster i Aqua Forum må se sig om efter andre svømmemuligheder i en stor del af december, mens svømmehallen lukker for renovering. Arkivfoto: Morten Pape
Fra den 9. til den 26. december holder den 15 år gamle svømmehal i Forum Horsens lukket på grund af renovering.

Horsens: Svømmerne i Aqua Forum må se sig om efter alternativt badevand i en stor del af december. I to en halv uge holder svømmehallen nemlig lukket på grund af renovering. Nemlig fra mandag 9. december til torsdag 26. december.

- Det er en 15 år gammel svømmehal, så der har ophobet sig nogle skavanker, fortæller centerchef Jørn Juul.

Bassinerne skal tømmes for vand, knækkede klinker skal skiftes, fuger skal repareres, rust skal behandles, der skal males hist og her, saunaer skal repareres, og enkelte døre skal skiftes.

- Men det, der tager længst tid, er faktisk at fylde bassinerne op igen og varme vandet op. Det tager en hel uge, forklarer Jørn Juul.

Det er efter aftale med blandt andet svømmeklubben, at man lægger renoveringsarbejdet i december, for her er alle stævner afviklet for i år, og generelt er der ikke særlig meget aktivitet i svømmehallen i og omkring juledagene.

Første ordinære åbningsdag efter lukkeperioden er lørdag 28. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ny café slår dørene op i Horsens

112

Fulderik tog en lur hos tandlægen

Leder For abonnenter

Der er alt for mange ludomaner

Kampen mod cigaret-reklamer har ikke været forgæves. Det har givet gode resultater i kampen mod den usunde tobak. Nu er tiden inde til endnu en kamp, nemlig reklamerne mod spil. Der er alt for mange ludomaner. Det er lige så ødelæggende som tobakken. Mange er lette at friste, og det vrimler med reklamer for alle slags spil. Jeg ser det ikke som noget problem, når Brian Laudrup står frem og fortæller om sine afgørende mål. Men når det ene almindelige menneske efter det andet sidder og fortæller omverdenen om de gevinster, de har vundet, er det et helt andet problem. Hvis de virkelig vandt så meget, som de fortæller om, ville spilselskabet være konkurs for længst, og det ville ikke have penge til at betale for tv-reklamerne. Når de alligevel laver den type reklamer, er det selvfølgelig, fordi der er svage sjæle, der kan blive fristet. Når man ser reklamer, tænker mange: "Tænk, hvis det var mig. Jeg vil også gerne en tur sydpå". Det er bare så sjældent, det lykkes. Jeg kan sagtens lade mig friste til at købe en lottokupon eller kaste mig over et skud på Oddset, men her oplever jeg virkeligheden. Det er bare så lidt, der kommer i gevinst, og som regel en del mindre, end jeg har spillet for. Oddset er et videnspil, så her er man selv ude om det, men det er sjældent, man rammer odds 116 med gevinst, som de taler om i reklamerne. Der kan være ganske muntre reklamer undervejs, men de har kun ét formål: At skaffe nye kunder i fælden. Jeg har ondt af de familier, der får deres økonomi ødelagt af ludomaner. Det er så fristende. Man skal huske på, at spilselskaberne tjener styrtende med penge, og taberne er os, der køber lotto-kuponerne. Danmark har en gruppe af ludomaner. Vi har ikke brug for engelske tilstande, hvor fodboldmillionærer har spillet hele deres formue op i en naiv tro på, at der var penge at hente i selskaberne. Sæt ind over for reklamerne. Vi har ikke brug for flere ludomaner.

Annonce