Annonce
Horsens

Aprilsnar bliver langvarig: Lokalrådsformand har umiddelbart ingen borgmesterdrømme

Kim Bach Hansen fra Ring ville underholde sine Facebook-følgere med en aprilsnar og udråbte sig selv til borgmesterkandidat. Nu må han vente i 60 dage på at kunne ændre sit Facebook-navn tilbage. Arkivfoto: Morten Pape
Formanden for Brædstrup Lokalråd Kim Bach Hansen er løbet ind i udfordringer med Facebook, efter han ville fornøje sine følgere med en aprilsnar. Den strækker sig nu frem til 1. juni.

Ring: 'Borgmesterkandidat Kim Bach Hansen'.

Sådan har formanden for Brædstrup Lokalråd, Kim Bach Hansen fra Ring, de seneste dage præsenteret sig for sine følgere på Facebook.

Kim Bach Hansen, der er opstillet som nummer fire på listen over Dansk Folkepartis kandidater til efterårets kommunalvalg, ændrede sit Facebook-navn i påsken.

Flere af DF'erens følgere ønskede ham tillykke med den nye titel. En enkelt følger konstaterede, at navneskiftet kom 1. april - datoen, hvor man jo som bekendt skal være ekstra varsom med at stole på sine medmennesker.

Og der er da også tale om en aprilsnar, der bare er trukket lidt ud, fortæller hovedpersonen selv.

- Ja, jeg synes jo bare, 1. april kunne være alletiders anledning til at bilde folk ind, at jeg havde de ambitioner. Og så løb det lidt af sporet. Der var så mange, der skrev, at de ville stemme på mig - og min nabo delte mit opslag, som nåede ret langt ud, griner han, der stiller op til byrådet for første gang.

Annonce

Kan først ændre navn om 60 dage

Knap så sjovt var det dog, da det gik op for Kim Bach Hansen, at han ikke umiddelbart kunne få lov af Facebook til at ændre sit navn tilbage - og altså sløjfe titlen "borgmesterkandidat".

- Jeg havde simpelthen ikke været opmærksom på, at man først kan ændre sit navn igen efter 60 dage. Jeg har skrevet til Facebook, men jeg forventer helt ærligt ikke, de gør noget ved det, siger han, der dog ikke tager det så alvorligt, at han frem til omkring 1. juni figurerer med den ambitiøse titel på sin Facebook-profil.

Han har ikke planer om at indvi sine følgere i, at titlen er en spøg.

- Det bliver selvfølgelig en lidt lang aprilsnar. Men det er jo bare gak og løjer, så jeg lader den bare køre. Herregud. Det giver lidt opmærksom hed - og det er jo ikke alvorligt, siger han, der afviser, at han i øjeblikket har ambitioner om at blive kommunens førstemand.

- Nej, jeg har faktisk rigeligt at se til med mit arbejde og som lokalrådsformand, siger han.

Annonce

Nedersøe: Fin spøg

Øverst på Dansk Folkepartis liste til kommunalvalget står det nuværende byrådsmedlem Michael Nedersøe.

Han har også kun et smil til overs for, at han tilsyneladende er blevet overhalet indenom.

- Det er en fin spøg. Men lidt ærgerligt for ham (Kim Bach Hansen, red.), at han ikke kan ændre sit navn igen, siger Michael Nedersøe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce