Annonce
Horsens

Apoteker åbner filial ved brugsen i Stensballe

24. september åbner Horsens Søndergades Apotek en apotekerfilial i SuperBrugsen i Stensballe. Her brugsuddeler Mark Andersen (t.v.), apotekeransatte og farmakonomer Daniel Quistorff og Heidi Bryde Toudahl samt apoteker Bente Wittrup Præstbrogaard. Foto: Line Kyed
24. september åbner Horsens Søndergades Apotek en filial i SuperBrugsen i Stensballe. Der bliver tale om en 90 kvadratmeter stor apotekerbutik.
Annonce

Horsens: Der bankes og skrues ved forområdet hos SuperBrugsen i Stensballe.

24. september rykker en filial af Horsens Søndergades Apotek ind i det 90 kvadratmeter store lokale. Dermed har brugsen fået det, stedets uddeler, Mark Andersen, kalder for "stort set alt under samme tag".

- Borgere i Stensballe har længe skullet køre et stykke. Så jeg synes, det er glædeligt, at vi nu kan tilbyde kunderne et apotek i Stensballe. Det har manglet, lyder det fra Mark Andersen.

Annonce

Medicin på recept og fast personale

Sundgårdsvej 1, hvor SuperBrugsen i dag har til huse med egen vin- og slagterafdeling, rummer også Kagehuset og får fra uge 44 en nyombygget postafdeling bagerst i butikken. Inden da kunne man hente sine pakker i området, der nu bliver til et apotek.

Apoteker fra Horsens Søndergades Apotek, Bente Wittrup Præstbrogaard overtog lokalet 1. september. Tiden op til og efter overtagelsen er gået med at få detaljer og arbejdsplaner på plads.

Hun forklarer:

Filialen bliver med to skranker, hvorfra primært samme farmakonomer, Daniel Quistorff og Heidi Bryde Toudahl, vil ekspedere kunderne.

- Hovedpointen for os er, udover at have et fast personale til Stensballe-kunderne, at man på apoteket kan få udleveret receptmedicin og naturligvis købe håndkøbslægemidler - svarende til et besøg på vores Søndergade-apotek, siger Bente Wittrup Præstbrogaard.

Horsens Søndergades Apotek har i dag også en filial på femte år i Bankager. Meningen er, at den samlede stab af medarbejdere, der i alt tæller 24, på skift dækker de to filialer ind i de perioder, hvor stedernes faste personalehold ikke er til stede i forretningerne.

Annonce

Flyttet om

I lokalplanen for Sundgårdsvej 1 står anført, at der på adressen ikke må ske yderligere detailbebyggelse. Det har betydet omrokeringer i brugsen med dybere hylder og, ifølge uddeleren, en mere effektiv indretning som en af virkemidlerne til at samle de forskellige indkøbsmuligheder under et tag. Blandt andet er der blevet flyttet 400 meter hyldevarer.

Sundgårdsvej 1 er ejet af det Aarhus-baserede firma Bydelscenter Sundgårdsvej ApS, herunder Høgh Rousting Invest A/S samt Cræs ApS fra Aarhus.

Apoteks-åbningen 24. september vil også blive markeret af SuperBrugsen, der efter lang tid med omrokeringer inde i butikken her planlægger at holde en "genåbningsfest".


Borgere i Stensballe har længe skullet køre et stykke. Så jeg synes, det er glædeligt, at vi nu kan tilbyde kunderne et apotek i Stensballe. Det har manglet.

Mark Andersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder

Halloween: Skruer ned for uhyggen

Horsens

Byrådet valgte den dyre løsning: Rundkørsel ved Lund får ekstra ben med direkte adgang til E45

Horsens

Sundhedspersonalet skal fokusere på borgerne: Horsens Kommune fylder testbilen med kontorfolk

Annonce