Annonce
Horsens

Antikvariat har hidtil solgt på nettet: Nu bliver der også fysisk lagersalg

Anne-Mette Knudsen har siden 2009 drevet netbutikken antikvarhorsnaes.dk. Nu vil hun åbne for lagersalg fire til fem gange om året. Der sker fra adressen Nørrebrogade 72. Foto: Anne-Mette Knudsen
Annonce

Horsens: Nu bliver det muligt at besøge antikvariatet Horsnæs, som hidtil udelukkende har været en netbutik.

Indehaver Anne-Mette Knudsen har besluttet sig for at holde lagersalg fire-fem gange om året. Kunder har nemlig spurgt hende, om de kunne komme til at se nogle af de antikvariske bøger, som Anne-Mette Knudsen har solgt på nettet siden 2009.

Hun lejede i 2019 et mindre lagerrum på Nørrebrogade 72. Her har bøgerne stået pakket ned i kasser, indtil hun har fik anskaffet reoler.

Nu er hun parat til at præsentere et udvalg af bøgerne og til at holde lagersalg af bøger, som ikke er sat til salg på nettet. Hun vil også sælge nogle af sine egne udgivelser fra eget forlag, Forlaget Horsnæs, hvor hun især har skrevet om lokalhistorien i Horsens, lige som hun har en samling af gamle og nye postkort fra Danmark og udlandet til salg.

Det første lagersalg bliver fredag 31. juli og lørdag 1. august. Desuden er der planlagt lagersalg 14.-15. august og 25. og 26. august. Det finder sted i tidsrummet kl. 1116.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Video: Det gik bare så stærkt, siger evakueret butikschef

Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Annonce