Annonce
forside

Antenneforening kæmper videre for golfkanal

Mange af Horsens Fællesantenne-Forenings knap 19.000 medlemmer efterspørger Viasat Golf, men Stofa kan rent teknisk ikke levere kanalen, og der er opstået gnidninger mellem antenneforeningen og udbyderne fra Viasat og YouSee, forklarer bestyrelsesformand i antenneforeningen Karsten Bjerregaard.

- Viasat er ikke interesseret i at sælge den til os, så vi har i stedet forsøgt at skaffe den gennem YouSee. Men de vil kun sælge den på betingelse af, at vi samtidig køber 75 pct. af alle vores øvrige kanaler gennem dem. Det er vi selvfølgelig ikke tilfredse med, forklarer han.

Ved en afstemning blandt medlemmerne fik Viasat Golf femte flest stemmer.

Jurist kigger på sagen

- Så vi lægger arm med de forskellige parter lige nu i bestræbelserne på at tilfredsstille vores medlemmer og imødekomme deres ønske om at kunne se den populære golfkanal. Faktisk har vi bedt en jurist kigge på sagen, da vi mener, YouSees krav og modvilje mod at sælge et produkt til os som forening kan være i strid med konkurrencelovgivningen, siger Karsten Bjerregaard.

Lykkedes det at få kanalen i hus, skal man som forbruger forvente en prisstigning fra den 1. januar, hvis man har den store pakke.

I forvejen stiger den store pakke med ca. 400 kr. næste år.

Læs: Så dyrt bliver det at se tv i Horsens næste år

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce