Annonce
Region

Antallet af indlagte falder på landsplan men stiger i Region Midtjylland

Antallet af indlagte med covid-19 i Region Midtjylland er lørdag steget til 87. Arkivfoto: Morten Stricker
En stigning på otte indlagte i Region Midtjylland, mens antal indlagt falder på landsplan. Det er, hvad lørdagens tal for indlæggelser viser. Desuden er der en stor stigning i antal ansatte testet positive for coronavirus.
Annonce

Regionen: I lørdagens tal er antallet af ansatte i Region Midtjylland for anden dag i træk vokset markant. Mens fredagens tal viste 118 smittede, var der lørdag testet 140 regionsansatte positive med Covid-19. Det er dog i øjeblikket ikke muligt at få klarhed over præcis hvilke funktioner de corona-ramte ansatte passer - eller ikke passer.

Lørdag den 4. april klokken 13.00 offentliggjorde Region Midtjylland desuden som sædvanligt dagens oversigt over indlagte samlet i regionen - samt i de forskellige hospitalsenheder. Antal indlagte er nu 87 - heraf 29 på intensiv. Det er en stigning af indlagte på 8, mens antallet af indlagte ligger stabilt på 29. Stigningen i indlagte er parallel med et samlet fald på landsplan.

Hospitalsenhed Vest er stadig den enhed, der har flest indlagte - og det antal er steget med fire personer siden fredag.

Fordelt på de enkelte hospitaler i regionen ser søndagens antal af indlagte følgende:

Aarhus Universitetshospital: 24

Regionshospitalet Randers: 7

Regionshospitalet Horsens: 6

Hospitalsenheden Vest: 36

Hospitalsenhed Midt: 13

Psykiatrien: 1

Annonce

Indlagte i Danmark og alle regioner

Annonce

Indlagte på midtjyske hospitaler

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce