Annonce
Sport

Anne-Marie Rindom sejler sig til stor triumf på Mallorca

Anne-Marie Rindom er i den absolutte verdenselite fra starten af den nye sæson. Foto: Scanpix.

Horsens-sejler har sikret sejren i World Cup'en på Mallorca før finalesejladsen.

Mallorca: OL-bronzevinderen fra Horsens, Anne-Marie Rindom, åbnede den nye sæson med en stor triumf i laser radial-klassen.

Hun har sikret sejren i World Cup-sejladsen på Mallorca allerede inden finalesejladsen.

Dermed har Anne-Marie Rindom fået den bedst tænkelige start på den nye sæson, og hun har dermed bevist, at hun hører til i den absolutte verdensklasse.

Anne-Marie Rindom var med til OL i London i 2012 og fortsatte til OL i 2016 i Brasilien, hvor hun vandt bronze, og hvis hun fortsætter stilen, venter der medalje af fineste karat i Japan i 2020.

- Jeg er vildt glad og stolt over resultatet. Ikke kun over at vinde, men også over at have sejlet et rigtigt godt stævne. Jeg har bevaret roen og sejlet sikkert, men alligevel taget de nødvendige chancer," fortæller Rindom, der grundlagde sejren tidligere på ugen med fem sejladser, hvor hun hver gang sluttede i top-tre.

- Sejren giver mig et kæmpe boost frem mod VM. Også fordi jeg har leveret gode sejladser i både blæsevejr og stille forhold her ved stævnet. Vi kan også forvente blandede forhold ved VM i Aarhus, så det lover rigtigt godt," fastslår den 26-årige Horsens-sejler. Triumfen på Mallorca kan måle sig med Rindoms hidtidige to World Cup-sejre, hvoraf den seneste kom i oktober 2017. Rindoms to største succeser er OL-bronze i 2016 og VM-guld i 2015.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce