Annonce
Navne

Anne Øvrehus er ny ledende overlæge på Infektionsmedicinsk Afdeling Q

Anne Øvrehus. Foto: OUH
Annonce

Nyt job: Anne Øvrehus, som 1. september blev konstitueret overlæge for Infektionsmedicinsk Afdeling Q på OUH, overtager nu stillingen som ledende overlæge på Infektionsmedicinsk Afdeling Q permanent. Det gør hun som en del af et generationsskifte efter Svend Stenvang Pedersen.

Anne Øvrehus kommer fra en stilling som overlæge på Infektionsmedicinsk Afdeling Q og har bortset fra korte ophold på Rigshospitalet og Kolding Sygehus i forbindelse med sin uddannelse været på OUH siden 2003.

Infektionsmedicinsk Afdeling Q på OUH har ansvaret for behandlingen af infektionsmedicinske patienter i hele Region Syddanmark. Afdelingen har for år tilbage bidraget til etableringen af indvandrermedicinsk klinik - og har de seneste år bl.a. stået i spidsen for regionens indsats for udryddelsen af hepatitis C.

Anne Øvrehus blev cand.med. fra Syddansk Universitet i 2000 og har sammen med sin mand Kristian tre børn på hhv. 14, 11 og 9 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder

Gør noget: Gå en tur

Horsens

Forældre opfordres til at holde små børn hjemme: Otte ud af 10 børn møder op i vuggestuer og børnehaver i Horsens Kommune

Horsens

SF'er til minister: Hvordan vil du sikre, at loven står over økonomiske hensyn i børnesager?

Annonce