Annonce
Kultur

Anna Bogdanova & Louise Berner fortæller om alternativet til "30 min. motion om dagen"

Anna Bogdanova og forretningspartneren Louise Berner kommer til Horsens den 3. marts for at fortælle om deres helt specielle træningssystem, der med baggrund i den nyeste forskning, vender op og ned på ellers fastgroede dogmer om, hvad man skal og bør gøre for at holde sig i form. Privatfoto

Horsens: Vi ved alle, hvordan man kommer i form og holder sig slank. Man skal bare kæmpe stenhårdt i 30 minutter hver eneste dag! Nej, siger Anna Bogdanova & Louise Berner i et foredrag tirsdag 3. marts kl. 19 i VIA Uniersity Colleges auditorium A på Chr. M. Østergaardsvej.

Her gør makkerparret op med alle dogmatiske regler for, hvad du skal og bør og har gjort det til deres speciale at gøre livsstilsændringer til noget, som alle kan finde ud af.

I dette foredrag får du et unikt indblik i deres metode, som har hjulpet tusindvis af kvinder til at blive fri for skavanker, smerter, overvægt og stress. Det handler nemlig ikke om besværlige kost dogmer eller tidskrævende udmattende træning.

Anna Bogdanova & Louise Berner kombinerer den seneste forskning med almindelig sund fornuft og menneskelig indsigt, til en cocktail af hverdagsnemme tiltag, som skaber store forandringer, når de laves kontinuerligt.

På denne aften vil de dele deres viden – og du vil få input til, hvordan du selv kan knække koden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens For abonnenter

Tungt nederlag til AC Horsens: Mission overlevelse afhænger af tre ting

Annonce