Annonce
Erhverv

Ann Mee er glad for stadig at kunne gå på arbejde: Krisen rammer mig den dag, jeg bliver sendt hjem

Indtil nu er Bygholm Maskinsnedkeris ansatte mødt ind på arbejde under coronakrisen. Her har de kunnet drøfte situationen og deres bekymringer. Arkivfoto: Morten Pape
Ann Mee Schrøder er glad for at kunne møde ind på arbejde og vende sine bekymringer med kollegerne. Hun føler ikke, krisen for alvor har ramt hende endnu.
Annonce

Horsens: Krisen har indfundet sig, og den er voldsom, men den har endnu ikke ramt Ann Mee Schrøder. Ikke for alvor.

Den 32-årige lærling hos Bygholm Maskinesnedkeri har foreløbig passet sit 37 timers-job som vanligt. Næsten da.

For godt nok er turen forbi håndspritteren blevet en vanesag, og hun og kollegerne har skullet vænne sig til at træde et skridt tilbage, når de snakker sammen.

- Men derudover er jeg ikke så påvirket af krisen som dem, der er blevet ledige eller går hjemme med løn. De er disponeret for nyheder hele tiden, og det er jeg ikke. Så den første dag, jeg bliver sendt hjem, det bliver den dag, krisen rammer mig, siger Ann Mee Schrøder.

Hun har været glad for indtil nu at kunne møde ind på arbejdet og tale med sine kolleger om situationen, bekymringerne og perspektiverne.

Jeg har gået og tænkt, hvornår går vi i stå? Hvornår stopper ordretilgangen, eller hvornår kommer vi til et punkt, hvor vi ikke kan få materialer hjem? Der er det godt at kunne tale med sine kolleger.

Ann Mee Schrøder

Annonce

Godt at kunne tale med kollegerne

- Jeg har gået og tænkt, hvornår går vi i stå? Hvornår stopper ordretilgangen, eller hvornår kommer vi til et punkt, hvor vi ikke kan få materialer hjem? Der er det godt at kunne tale med sine kolleger, siger hun.

Det har dog været en opgave at skulle huske at holde afstand.

- Vi udfører et arbejde, hvor vi har brug for at kommunikere, fordi vi arbejder efter bestemte mål og behandlinger. Så det ligger latent i os at stå tæt på hinanden, fordi der er meget larm fra maskinerne. Der skal vi minde hinanden om at holde afstand, siger Ann Mee Schrøder.

Lige nu føler hun, at hun går rundt i en venteposition, men uanset hvad krisen fører med sig, er hun tryg ved fremtiden.

- Jeg er ikke bekymret for at miste min læreplads. Og hvis det skulle gå galt, så finder jeg nok ud af det alligevel, siger Ann Mee Schrøder.

Ann Mee Schrøder er lærling hos Bygholm Maskinsnedkeri. Foto: Bygholm Maskinsnedkeri
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Ifølge medie tilbageholdt Heunicke også oplysninger om minksmitte

Annonce