Annonce
Horsens

Skud i Horsens: 37-årig fremstilles i grundlovsforhør for vold og trusler

Manden blev anholdt i Kolding. Foto: Presse-fotos.dk

Horsens: Sydøstjyllands Politi modtog tirsdag eftermiddag en anmeldelse om, at der var blevet affyret skud på en adresse i Horsens, hvor en 34-årig mand også skulle være blevet udsat for vold og trusler.

Et par timer senere - ved 19-tiden -blev en 37-årig mand fra Middelfart anholdt efter en større politiaktion på Barsøvænget i Kolding. Ved anholdelsen af den 37-årige var der ifølge Jydske Vestkysten adskillige politibetjente til stede, og den anholdte blev iført dna-dragt, hvilket typisk sker for at sikre eventuelle spor. Han fremstilles onsdag i grundlovsforhør ved Retten i Horsens.

Manden er sigtet for vold og trusler mod den 34-årige - og for at have besiddet et skarpladt våben. Ifølge politiet var den formodede gerningsmand forsvundet fra adressen.

Annonce

Efterforskningsleder Lars Peter Madsen fra Sydøstjyllands Politi ønsker ikke at oplyse, hvor i Horsens, den 34-årige opholdt sig, da der blev skudt mod ham.

- Vi forventer, at grundlovsforhøret bliver holdt for lukkede døre. Men det står klart, at der blev afgivet skud, men at manden ikke blev ramt, oplyser Lars Peter Madsen.

Politiet oplyser i en pressemeddelelse, at de to mænd kendte hinanden på forhånd.

Der er grundlovsforhør ved Retten i Horsens kl. 13

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Fjerde formodede gerningsmand i Nørretorv-sagen fortsat på fri fod - intet nyt om offers tilstand

Odder For abonnenter

Forældre har fået nok: Vores børn er blevet ødelagt, fordi de ikke har fået den rette hjælp

Sport

Hedensted-spillere ramt af corona

Annonce