Annonce
Digitalt

Anmeldelse: Kæledyrenes Hemmelige Liv 2 på blu-ray

Annonce

Max og vennerne er tilbage i Kæledyrenes Hemmelige Liv 2, hvor Max ikke bare har vænnet sig til ikke at være verdens centrum længere – han er faldet pladask for familiens nyeste medlem. Faktisk så meget, at han bliver overbeskyttende og alt for bekymret – noget mange forældre sikkert kan relatere til. Jeg var ikke kæmpe fan af Kæledyrenes Hemmelige Liv, som havde gode momenter, men blev alt for rodet i sin historie. Desværre har 2’eren samme formular med flere historielinjer, der kører parallelt og bindes sammen til slut. Er man fan af 1’eren er der altså mere godt i vente, hvis man ikke var imponeret over dén, så kan man springe 2’eren over.

Visuelt er Kæledyrenes Hemmelige Liv 2 rigtig flot. Illumination Entertainment, der er mest kendt for Grusomme Mig-filmene, har lavet endnu en flot film med masser af sjove animationer og gode detaljer, som gør sig godt på blu-ray. Lyden er primært dialog og et soundtrack, der ikke gør nogen fortræd, men det lyder til gengæld rigtig godt uden at komme på overarbejde.

Ekstra-materialet er et festfyrværkeri, som byder på meget mere end ventet, og faktisk trækker op på den samlede oplevelse af blu-ray-udgivelsen med ekstra-film, musik-video, features og meget mere.

Kæledyrenes Hemmelige Liv 2 er ude nu på blu-ray og dvd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce