Annonce
Horsens

Anlægsgartnerne venter og venter - de indiske sandsten til vandkunsten er forsinkede

I juni så vandkunsten på Søndergade sådan ud. Der er ikke sket så voldsomt meget siden da, og horsensianerne må vente lidt endnu, til beklædningen kommer på plads. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Indiske sandsten kommer først om en måned.
Annonce

Horsens: Vandhunde må vente lidt endnu med at nyde den kommende vandkunst på Søndergade. Sagen er nemlig, at det er trukket ud med at få de sandsten, der skal beklæde vandkunsten, hjem fra Indien.

Det plaskende indslag af en 60 kvadratmeter stor vandkunst i beton er ellers klar til brug, men da den ikke duer uden beklædning - sandstenene fra Indien - må Horsens altså pænt vente på fragtskibet, oplyser projektleder i midtbyrenoveringen, Kristian Markvardt, Buus Anlægsgartner.

- Springvand og dyser er sådan set klar, men vi afventer leverancen af sandstenene. Den har vi forhåbentlig i løbet af en måned, og så skal beklædningen sættes på, før vi er klar. Jeg vil gætte på, at vi først kan sætte gang i vandkunsten i starten af oktober, gætter han.

Udseendet på den nye attraktion i gadebilledet bliver en stor flade, der er hævet en lille halv meter. Der bliver 11 dyser, der kan sprøjte vand op i luften i forskellige højder. Det bliver også muligt at sidde på vandkunsten.

Spørg Folkebladet - Vores Gågade

Gågaden er midt i en ansigtsløftning af de helt store. Ny belægning, ny belysning og meget mere er på vej på byens mest attraktive gade.

Journalisterne på Horsens-redaktionen sætter spot på fremtiden for byens hovedstrøg i kampagnen ”Spørg Folkebladet - Vores Gågade”.

Hvilke spørgsmål rejser renoveringen? Undrer du dig over noget?

Stort eller småt - skriv til os på redaktion.hsfo.dk/spoergfolkebladet, hvor vi samler spørgsmål og svar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Horsens-pige udtaget til landsholdet

Horsens

Forstå kravet om mundbind i Horsens: Hvor skal man have dem på? Hvem kan slippe for dem? Må man bruge et af stof?

Horsens

HFS er færdig med at eksperimentere

Annonce