Annonce
Horsens

Anholdt og dømt inden for et døgn: 28-årig får et år og ni måneders fængsel for salg af amfetamin

En 28-årig mand fra Horsens blev fredag idømt et år og ni måneders fængsel ved Retten i Horsens. Her erkendte han, at han står bag salget af 750 gram amfetamin. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Horsensianer erkendte i grundlovsforhør salg af en større mængde amfetamin. Han modtog herefter en straksdom.
Annonce

Horsens: Der var hurtig afregning for en 28-årig mand fra Horsens, da han fredag middag blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Horsens, efter han blev anholdt torsdag aften.

Mindre end 24 timer efter anholdelsen blev den 28-årige idømt et år og ni måneders fængsel for salg af 750 gram amfetamin.

Det oplyser vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen fra Sydøstjyllands Politi.

Den 28-årige erkendte i retten, at han havde solgt omkring 750 gram amfetamin, og hans forklaring i retten var så fyldestgørende, at han med det samme kunne idømmes en straf på et år og ni måneders fængsel.

Han blev desuden varetægtsfængslet frem til, han kan begynde afsoningen af sin straf.

Annonce

Lukkede døre

Den 28-årige blev anholdt i Horsens torsdag aften.

- Det var efterforskning i forbindelse med en anden sag, der førte os på sporet af manden, fortæller Lars Peter Madsen, der også oplyser, at sagen formentlig har forbindelse til andre sager om salg af amfetamin i Horsens i den seneste tid.


Det var efterforskning i forbindelse med en anden sag, der førte os på sporet af manden.

Lars Peter Madsen


Grundlovsforhøret, der altså endte med, at manden blev dømt, blev holdt for lukkede døre, og det er derfor ikke muligt for Horsens Folkeblad at oplyse flere detaljer fra den 28-åriges forklaring eller hans navn, som vi normalt offentliggør, når en dømt har fået mere end et års ubetinget fængsel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Hvornår kan jeg blive vaccineret? Hvordan foregår det? Hvad med transport? Få svar på en række spørgsmål om corona-vaccinen

Annonce