Annonce
AC Horsens

Angriberjagt trækker ud i AC: Tålmodighed bliver nøgleordet

AC Horsens Oliver Drost har udlignet til 1-1 i Alka Superliga-kampen mellem AC Horsens og SønderjyskE på Casa Arena i Horsens, 8. december 2017.. (Foto: Henning Bagger/Scanpix 2017)

AC Horsens' manager Bo Henriksen forventer ikke at præsentere nye spillere i nærmeste fremtid.

Horsens: VM står for døren og superligaspillerne er forlængst sendt på sommerferie. Imens arbejde sportsdirektører, managere og agenter på højtryk for at underskrifter på kontrakter til den kommende sæson. Det gælder også for AC Horsens' Bo Henriksen, men det trækker ud.

AC Horsens' førsteprioritet er to offensive kræfter, der kan gå direkte ind i startopstillingen, og de står ikke ligefrem og banker på døren på kontoret på Langmarksvej.

- Vi bliver klogere for hver dag, der går, men der er ikke truffet nogen beslutning om noget endnu, siger Bo Henriksen.

Han har tidligere meldt ud, at både han selv og assistenten Mads Lyng skulle ud i Europa og se på spillere.

- Vi afventer hvad der sker og leder videre. Jeg tror ikke, der når at falde noget på plads, før vores træningsstart den 13. juni. Jeg håber selvfølgelig, men det er omvendt heller ikke afgørende, siger Bo Henriksen.

- Nøgleordet for os bliver at være tålmodige. Det vigtigste er, at vi finde de spillere, der kan gå direkte ind i startopstillingen, siger AC-manageren.

For et år siden var der anderledes travlt på kontorerne i AC Horsens. Klubben havde lige reddet livet i Superligaen, og der var dårligt spillere nok til at kunne sende 11 mand på banen.

- Nu kan vi sagtens spille træningskampene. Vi har en god base på holdet, og vi er otte mand længere fremme i at have truppen på plads end på samme tidspunkt sidste år, siger Bo Henriksen.

AC Horsens havde nu heller ikke problemer med at få afviklet træningskampene for et år siden. Dengang var det blot helt unge spillere eller test-spillere, der fik chancen.

I år har Bo Henriksen allerede et godt dusin af spillere, der med rette vil kunne sige, at de hører til i startopstillingen. Det er kun i front, at der åbenlyst mangler spillere.

Annonce

Vi har en god base på holdet, og vi er otte mand længere fremme i at have truppen på plads end på samme tidspunkt sidste år.

Bo Henriksen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Fra drøm til mareridt: Min livsdrøm er væk, men jeg tænker mere på stand-lejerne end på mig selv

Annonce