Annonce
Sport

Anfører fik HIC tilbage på sporet

Vedran Borovcanin sluttede kampen med tre flotte tre'ere. Foto: Michael Just.

Frederik Rungby, holdets nye anfører, viste sit format, da HIC var kørt ud på et sidespor.

Horsens: Frederik Rungby, HIC's nye anfører, var manden, der fik holdet tilbage, efter hjemmeholdet var blevet afsporet som en mislykket aktion i Olsen-banden.

- Den eneste forklaring på de sorte fem minutter, jeg kan give, er at vi slappede for meget af, fordi vi følte, at sejren allerede var hjemme, sagde Frederik Rungby. Der er stor forskel på college-basket og europæisk basket, og det skal de nye vænne sig til.

- Vi spillede godt i 35 minutter og vandt en sikker sejr, men Arnel Dedic ville lige advare os, så det ikke sker igen, når vi kommer til Svendborg på onsdag, sagde Frederik Rungby.

- Jamen, det skete ikke, fordi Svendborg blev bedre. Det skete, fordi vi blev lukket i søvn, sagde Arnel Dedic. Vi har et hold med mere energi og balance end i sidste sæson, men vi har ikke samme erfaring.

- Sejren var vigtig for os, sagde Frederik Rungby. Svendborg og Næstved er omtrent lige stærke, og med den sikre sejr ser det ud til, at vi er det næstbedste hold. Bakken Bears er så stærke, at de bliver svære at vælte af pinden i år. Vi har et anderledes hold i denne sæson og lægger mere vægt på forsvaret, lød det fra kaptajnen.

Frederik Rungby, der var med på landsholdet forleden, går selv en spændende sæson i møde.

- Landsholdet er også vigtigt for mig i denne sæson, lød det fra HIC's landsholdsspiller.

Næste opgave for HIC er onsdagens udekamp mod Svendborg, der har den tidligere HIC-spiller Lukas Varga som cheftræner.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder

Mistanke om coronavirus var falsk alarm

112

Råbte ukvemsord ved midnatstide

Annonce