Annonce
FC Fredericia

Anfører Ege om oprykning: Vi spiller vores chance

Christian Ege Nielsen gjorde det udmærket som stopper, da FC Fredericia vandt over Næstved. Foto: Peter Leth-Larsen
1. division er vanskelig at rykke op fra i denne sæson, fordi det kun er førstepladsen, der går i Superligaen. Men FC Fredericia går efter chancen, påpeger anfører Christian Ege Nielsen.
Annonce

Fredericia: Christian Ege Nielsen var stopper, da FC Fredericia vandt 3-1 over Næstved. Klubben har fået en god begyndelse på 1. division med seks point for tre kampe. Det er dog vanskeligt at rykke op i Superligaen, da det kun er nummer et, som kommer i det forjættede land.

- Jeg forstår godt, at folk ikke peger på os som et af de hold, der skal med i toppen. Kigger man på budgetter, er der andre klubber, der er bedre stillet end os. Men vi skal frem på andre dyder. Vi tror på det, vi gør, vi er trygge ved hinanden, og vi spiller god fodbold. Det er det, der skal bære os igennem, sagde FC Fredericias anfører.

- Vi har tænkt os at gå ind til alle kampe for at vinde. Vi kan jo ikke gøre andet. Og så må vi se, hvor langt det rækker, sagde Christian Ege Nielsen.

Han mente især, at kampen mod Næstved viste forskellen mellem et hold af spillere der kender hinanden og har et taktisk koncept de kender, og et hold som ikke var trygt.

- Det var tydeligt at se, at de ikke var stærke som os relationelt. Jeg havde en idé om, at vi kunne ramme dem på det område, og det gjorde vi, sagde Christian Ege Nielsen.

Vi har tænkt os at gå ind til alle kampe for at vinde. Vi kan jo ikke gøre andet. Og så må vi se, hvor langt det rækker.

Christian Ege Nielsen, anfører for FC Fredericia

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ikast-Brande

Personbil brød i brand

Horsens

Er mundbind falsk sikkerhed?

Horsens

Så er det nu, det gælder

Annonce