Annonce
AC Horsens

Anders K. Jacobsen håber på at være klar til 90 minutter næste kamp: Kræver mere kvalitet fra holdet og sig selv

Anders K. Jacobsen spillede søndag sin første kamp for AC Horsens, da holdet tabte 3-1 til FC Fredericia. Foto: Ludvig Dittmann
AC Horsens-debutant, Anders K. Jacobsen, kræver mere energi, kreativitet og skarphed fra sig selv og resten af holdkammeraterne efter nederlaget til FC Fredericia.

Horsens: Der var dømt topopgør på Casa Arena, da AC Horsens søndag tog imod FC Fredericia. Med i startopstillingen for hjemmeholdet var Anders K. Jacobsen, som blev hentet til Horsens fra Sønderjyske i slutningen af sommerens transfervindue.

Det blev aldrig den kamp, debutanten havde håbet på, hvilket også overskyggede angriberens første optræden i den gule trøje.

- Resultatet og kampen fylder meget lige nu, men jeg er glad for at være her, og jeg er sikker på, at det nok skal blive godt. Personligt kommer det til at gå stærkt i den rigtige retning fra nu af, sagde Anders K. Jacobsen efter kampen.

Annonce

Den nye Horsens-spiller deltog i den første time af kampen. Den 31-årige angriber har siddet ude med væske i knæet siden en superligakamp mod FC København tilbage i midten af august.

- Jeg var ikke klar til at spille 90 minutter, men det skal nok komme hurtigt og blive meget bedre på kort tid, sagde Anders K. Jacobsen.

Mere kvalitet både defensivt og offensivt

FC Fredericia trak sig sejrrigt ud af søndagens opgør med 3-1. Anders K. Jacobsen hæfter sig ved, at holdet ikke leverede det, der skulle til for at få point med fra kampen.

- Vi kommer godt fra start og udviser en god energi. Efterfølgende finder FC Fredericia nogle gode positioner i omstillingerne og er skarpe. Vi mangler kreativitet, energi og skarphed for at komme tilbage i kampen, sagde Anders K. Jacobsen og fortsatte:

- Vi ser indad og kræver mere kvalitet både defensivt og offensivt. Vi var ikke dygtige nok, da vi skulle tilbage og jagte et resultat.

Annonce
Horsens For abonnenter

Langt fra første gang: 35-årig sendte dickpics og truede piger til at sende nøgenbilleder, mens han var i behandlingsdom for tilsvarende kriminalitet

Danmark

Torsdagens coronatal: Antallet af indlagte falder med 14

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Kasper Würtz trækker Christian Bitz i retten i ny sag: - Jeg er nødt til at gå hele vejen, ellers har det hele været forgæves

Horsens For abonnenter

Se visualiseringerne af omstridt omfartsvej: Stor landskabsbro på otte søjler gennem naturskøn ådal er på tegnebrættet

Horsens

Nyt svar fra ministerium: Bådvraget i fjorden kan få lov at blive liggende

Hedensted For abonnenter

Bliver dit nabolag også tilgodeset? Se listen over ekstraordinært mange nye byggegrunde

Brædstrup

Udvidelse af hal, julebelysning og en skovtrold: Budgetforlig kastede lidt af hvert af sig

Nyhedsbrev For abonnenter

Dagens overblik: Få styr på de vigtigste lokale historier på fem minutter

Horsens

Dement beboer gik hjemmefra og blev fundet død: Alle procedurer er fulgt både før og efter, han forlod plejehjemmet

Kultur

Lidende Elton John udskyder dele af den farvel-turné, der skal forbi Horsens i 2022

Erhverv

Stjerneadvokat afsløret: Skal betale millionbeløb tilbage

Sport

Drømmen om OL lever: Dramatisk kollision i kapsejlads var et stort antiklimaks for Horsens-sejler

HH Elite For abonnenter

HH Elite i vild optur: Jan Leslie forvandlede døde høns til et vinderhold med stærke keepere og blev belønnet med en sejr

Horsens

Beboere skal genhuses efter brand i villa

Annonce