Annonce
Horsens

Andelsforening tager hul på toårigt renoveringsprojekt: 113 almene boliger skal renoveres

Renoveringen af Andelsforeningen Beringsgaards afdeling fire (blokken midt i billedet til højre for Marius Holsts Gade) går i gang 1. maj. Renoveringen af afdeling tre, der ligger til venstre for afdeling fire, gik i gang sidste år. Begge projekter ventes færdige i 2022. Arkivfoto: Morten Pape
113 boliger skal renoveres, og 16 nye skal opføres, når Andelsforeningen Beringsgaard inden længe går i gang med at give sin afdeling fire et løft. Casa har vundet hovedentreprisen.
Annonce

Horsens: Der står både renovering og nybyg på dagsordenen, når Andelsforeningen Beringsgaard 1. maj går i gang med et større renoveringsprojekt, der forventes at vare knap to år.

Det er andelsforeningens afdeling fire, der står for tur, som består i 113 almene lejligheder på Konsul Jensens Gade 13-15, Marius Holsts Gade 2-10 og Kongensgade 8-12.

Lejlighederne fordeler sig på 10 opgange, hvor der foruden renoveringen skal etableres 16 nye tagboliger. Samtidig bliver 14 eksisterende boliger lagt sammen eller nedlagt.

Renoveringen indebærer nye altaner, badeværelser, køkkener, kloak samt nye ydervægge i hele bebyggelsen. Derudover får fem af de 10 opgange installeret elevator.

Annonce

Gentager samarbejde

Det er det lokale entreprenørfirma Casa A/S, der har fået hovedentreprisen, og dermed fortsætter samarbejdet mellem Beringsgaard og Casa. Det er således også Casa, der har hovedentreprisen på den pågående renovering af Beringsgaards afdeling tre, Midtbyen 3, der ligger placeret ved siden af afdeling fire.

- Vi glæder os til dette udvidede samarbejde og forventer, som det er tilfældet på Midtbyen 3, at gode løsninger må komme i hus, siger Jørgen Pommerencke, forretningsfører for Beringsgaard, i en pressemeddelelse.

Her udtrykker Casa-direktør Torben Modvig også tilfredshed over at have fået opgaven.

- Renovering er et markedsområde, der er i hastig vækst hos Casa, konstaterer han.

Renoveringsprojektet forventes at stå færdig i marts 2022.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Folk på arbejde opfordres til at blive testet hver uge: Sådan gør nogle af Horsens' store virksomheder

Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

Hedensted For abonnenter

Forslag fra Billund om tog til Lindved sætter drømme i gang, men først skal motorvejen udvides

Horsens

Læser spørger ind til spærring af Sundvej: Her er planen for bybusserne

Annonce