Annonce
Sport

Alt om weekendens seriefodbold

Thomas Moise Sørensen, Give-angriber, sikrede med sin scoring til 2-1 i overtiden mod Bredballe klubben oprykning til serie 1. De nærmeste konkurrenter i toppen Ammitsbøl/Egtved og Bredballe kan med to kampe tilbage af sæsonen ikke nå Give, da de er syv point bagved i tabellen.

Mads Jakobsen, Brædstrup-spiller, måtte en tur med ambulancen og til undersøgelse på sygehuset, da han slog hovedet sammen med en modspiller og mistede bevidstheden. Han blev udskrevet senere lørdag og havde det efter omstændighederne godt.

Steffen Algreen, Hatting/Torsted-træner, kalder præstationen i nederlaget mod Viby for skidt.

Martin Mauer Holm, Erritsø-anfører, kom ikke i aktion i denne runde, da han måtte udgå skadet fra opvarmningen.

Jonas Fløe Sørensen, Brande-målmand, spillede i weekenden sin kamp nummer 250 for klubbens serie 1-mandskab.

Kasper Sommer og Anton Myllerup, U19-spillere i Vinding, blev skadet for serie 2-holdet, da de slog Erritsø. De forventes ude af U19-holdets pokalkamp i midtugen og i næste weekends serie 2-kamp.

Rasmus Lund, Ammitsbøl/Egtved-spiller, scorede hattrick i den vigtige sejr mod Fredericia KFUM.

Simon Jensen, rutineret Brædstrup-angriber, havde to assist i sejren mod Lund.

Frederik Jochumsen, Erritsø-målmand, måtte udgå med en skade i kampen mod Vinding. Det samme måtte Martin Jørgensen.

Mads Matthiassen, Fredericia KFUM-målmand, både scorede på straffe men fik også et rødt kort i nederlaget mod Ammitsbøl/Egtved.

Michael Holm og Jesper Eriksen, Lund-spillere, debuterede begge på klubbens serie 2-hold, da mandskabet tabte med 3-0 til Brædstrup.

Jonas Rejsenhus, ung Vinding-målmand, stod en god kamp og spillede til nul, da mandskabet slog Erritsø med 2-0.

Morten Gram, Erritsø-træner, kalder situationen i bunden af den lokale serie 2 for helt vanvittig. Intet er afgjort med tre kampe igen.

Mikkel Terkelsen, angriber for IFSK, bliver af Horsens Freja-træner Allan Dvinge kaldt den klart største profil i serie 1. I gårsdagens kamp mod Horsens Freja scorede han tre mål og havde en assist i sejren over Horsens Freja.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce