Annoncørbetalt indhold

Allier dig med en boligadvokat og kom sikkert gennem dit huskøb

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Skal du til at købe ny bolig, kan der ofte være mange spørgsmål forbundet med dette, du kan have behov for at få besvaret - nogle gange komplicerede spørgsmål, du måske ikke blot kan google dig til. Allierer du dig med en boligadvokat, har du altså en rådgiver ved din side gennem hele processen for dit boligkøb. En boligadvokat får hverken provision eller andre betalinger fra banker eller forsikringsselskaber, hvorfor du som køber er garanteret reel og uvildig rådgivning.

Derfor skal du bruge en boligadvokat

Annonce

En boligadvokat tilbyder professionel og faglig vejledning både før, under og efter huskøb. Du har hjælp lige ved hånden, når dokumenterne skal gennemgås, og advokaten sørger for, at du som køber er et hundrede procent indforstået med, hvad det er, du skriver under på. Helt konkret kan boligadvokaten rådgive om:

●   købsaftalens indhold, så du ikke i fremtiden kommer til at stå over for aftaler og bestemmelser, der kan indskrænke dine rettigheder til din nye bolig.

●   tilstandsrapportens betydning for dig

●   finansiering af købet

●   ejerskifte- og husforsikring. Ejerskifteforsikringen kan være med til at sikre dig imod uforudsete udgifter ved din nye bolig.

Boligadvokaten baner altså den sikre vej gennem det administrative i forbindelse med dit huskøb. Advokaten forstår det juridiske sprog, og ved, hvad man skal være særligt opmærksom på, når dokumenterne gennemlæses. Hermed kan du være sikker på, at der bliver udført arbejde til din fordel. Ejendomsmægler kan nemlig på intet tidspunkt stilles til ansvar for de oplysninger, du modtager, og derfor er det af stor betydning, at du som køber får den rette rådgivning.

Advokatforbehold

Får du indføjet et advokatforbehold i købsaftalen, har du mulighed for at få din boligadvokat til læse alle de juridiske dokumenter igennem, efter aftalen er underskrevet. Hvis advokaten ikke godkender handlen, har du som køber mulighed for at annullere den uden omkostninger. Normalt koster det ifølge den lovbestemte fortrydelsesret i forbrugerbeskyttelsesloven 1% af købesummen i godtgørelse til sælger. Advokatforbeholdet er altså en fortrydelsesret, og den gælder typisk i 3-6 hverdage.

Rette kvalitet til rette pris

Et huskøb er en stor ting, og der er mange beslutninger, der skal tages både før og efter. Derfor er det vigtigt at finde den helt rigtige boligadvokat. Der kan være stor forskel på både kvalitet og pris, men hos boligadvokathorsens.dk kan du finde kvalificeret rådgivning til ordentlige priser. Som køber kan du være helt tryg i processen, når du skal have din hushandel på plads, så du kan flytte godt og trygt ind i din nye ejendom.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.