Annonce
Kultur

Alle gode gange tre: Johanne mødte Robbie - igen

Johanne (th) var blandt den håndfuld trofaste Robbie Williams-fans, der hele dagen stod i første række ved Bøgescenerne for at være helt tæt på deres idol, når koncerten gik i gang 23.30. Og strategien gav pote. Johanne fra Aarhus kom ekstra tæt på, da hun blev hevet op på scenen til Robbie. For tredje gang. Foto: Axel Schütt
Otte timers venten på Robbie Williams foran Bøgescenerne på Smukfest viste sig at være det hele værd for Johanne fra Aarhus. For tredje gang blev den blonde århusianer hevet op på scenen af den britiske verdensstjerne.

Festival: Siden festivalpladsens åbning klokken 15 havde århusianske Johanne og en gruppe andre Robbie-fans siddet klar foran Bøgescenen for at have Smukfests bedste pladser, når koncerten gik i gang klokken 23.30.

Og det forholdsvis stillesiddende arbejde viste sig at være alle anstrengelserne værd.

For da Robbie Williams under koncerten traditionen tro hev en kvinde op på scenen, var det igen-igen Johanne, som blev udpeget af den britiske entertainer og storcharmør.

To gange tidligere under Robbie Williams' koncerter i Danmark er valget faldet på Johanne, hvilket må siges at være noget af en appelsin i turbanen for en fan.

Til koncerten på Smukfest fik hun æren af at sidde tæt omslynget med sit idol i en rød sofa på scenen, mens han sang Nancy Sinatras "Somethin' Stupid" for hende.

Den lille sceance sluttede med en at en flirtende Robbie Williams faldt på knæ for sin danske fan inden hun igen kunne forlade scenen med en kæmpe oplevelse til scrapbogen.

Annonce
Den heldige fan fra Aarhus fik både en dans, et kram og æren af at have sit store idol på skødet, da hun for tredje gang var den heldige blandt tusindvis af kvindelige publikummer, der blev inviteret op på scenen til Robbie Williams. Foto: Kirstine Sckerl
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens For abonnenter

Hans har en finger med i alt i Vestbirk - uden at råbe op om det

Annonce