Annonce
VB

Alle får en halvleg, når VB tester formen

Kjartan Finnbogason stod over, da VB for en uges tid siden spillede mod Nykøbing FC, da topscoreren var til sin storebrors begravelse i Island. Kjartan Finnbogason er kommet retur til Vejle og er med mod FC Sydvest. Arkivfoto: Morten Pape
Målmand Indy Groothuizen står over, når Vejle Boldklub torsdag tester formen mod FC Sydvest. Desuden mangler de fire landsholdsspillere.
Annonce

Vejle: Der bliver gang i udskiftningerne, når Vejle Boldklub torsdag spiller testkamp på Vejle Stadion.

VB møder på Vejle Stadion FC Sydvest fra 2. division, og ifølge træner Constantin Gâlcă er planen, at han inden pausen spiller med ét hold, og efter pausen sender et nyt på banen.

- Jeg regner med, at vi spiller første halvleg med de af startspillerne fra vores seneste kamp, som vi har til rådighed, siger Constantin Gâlcă.

I anden halvleg kommer der så 11 nye folk på banen, og Constantin Gâlcă må hente en lille håndfuld ungdomsspillere ind for at få fyldt pladserne ud.

- Vi vidste, at vi stod med en længere kamppause, efter vi mødte Nykøbing, og derfor lavede vi en kamp, siger Constantin Gâlcă og fortsætter:

- Vi vil gerne holde rytmen i forhold til at spille kampe.

Det endte med en kamppause på hele 16 dage, da udekampen mod Nykøbing FC blev rykket fra søndag 10. november til torsdag 7. november. Næste kamp er lørdag 23. november ude mod FC Roskilde.

Jeg regner med, at vi spiller første halvleg med de af startspillerne fra vores seneste kamp, som vi har til rådighed.

Constantin Gâlcă, VB-træner

Annonce

En halvleg til de andre målmænd

Målmand Indy Groothuizen er den eneste af de normale startspillere, som Constantin Gâlcă ikke forventer at sende i kamp.

- Groothuizen har spillet mange kampe, og derfor spiller vi med de andre, siger VB-træneren.

Det betyder, at der som udgangspunkt bliver en halvleg til Thomas Hagelskjær og én til Gianluca Zanette.

VB er desuden uden de fire spillere, som i øjeblikket er af sted på landholdsopgaver; Viljormur Davidsen (Færøernes A-landshold), Ylber Ramadani (Albaniens A-landshold), Malte Amundsen (Danmarks U21-landshold) og Thomas Gundelund (Danmarks U19-landshold).

Arbnor Mucolli var også tiltænkt landsholdsopgave, da han var udtaget til det albanske U21-landshold. Han er imidlertid skadet, og derfor er den unge offensivspiller ikke taget af sted, men han er heller ikke til rådighed, når VB møder FC Sydvest.

Kampen mod FC Sydvest spilles som nævnt på Vejle Stadion med kickoff klokken 18.00, og det er gratis at kigge på.

Brødtekst

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Brandslukning fortsatte til langt ud på natten: Tøjbutikker i stueplan er medtagede efter slukningsarbejde

Horsens

Udsigt til brandslukning resten af aftenen: Vi skal ind fra ydersiden, og det tager tid

Annonce