Annonce
Læserbrev

Alle børn har krav på et godt børneliv

Tiden er nu til at genoprette kvaliteten. Det skylder du som lokalpolitiker og vi som velfærdssamfund børnene!

Læserbrev: Det store folkelige krav i foråret om en lovbunden minimumsnormering for at forbedre den pædagogiske kvalitet i børnenes dagtilbud har vundet gehør i regeringen.

Den har i sit forståelsespapir annonceret, at der skal indføres minimumsnormeringer i hele landet inden 2025.

Når kommunerne skal lægge sidste hånd på økonomiaftalerne, giver det dem en historisk mulighed for at give børnene en bedre hverdag.

Så er du lokalpolitiker, kan du aktivt være med til at stoppe nedskæringerne på børneområdet. For minimumsnormeringer er kun en prop i det store nedskæringshul, som børneområdet har været udsat for i de sidste mange årtier.

Husk på, at alle børn har krav på et godt børneliv, hvor de møder omsorg og nærvær fra et uddannet pædagogisk personale, så de trives og kan udvikle sig bedst muligt.

Forskerne påpeger det givende i, at der er flere pædagoger til hvert barn. Så det er ikke kun forældre og pædagoger, der ønsker, at børn får mere trøst, klap og omsorg i deres dagtilbud.

Tiden er nu til at genoprette kvaliteten. Det skylder du som lokalpolitiker og vi som velfærdssamfund børnene!

Annonce
Anne Grethe Rosenberg. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Ny frisør fandt sin rette hylde

Læserbrev

Skoledebat: Tænk dig om før du taster!

Læserbrev: Horsens Folkeblad bragte i søndags flere artikler om skolen på Lindvigsvej. Det gav anledning til en del negative reaktioner på de sociale medier. Jeg vil som forælder gerne opfordre til at alle, der byder ind på den dårlige omtale overfor skolen, tænker sig om en ekstra gang. Vi vil gerne have ro og respekt om vores børn på skolen og deres forældre, der har valgt Lindvigsvej til, og som er rigtig glade for skolen. Det er vi, fordi vi har et fantastisk fællesskab med dygtige, engagerede lærere, pædagoger og medhjælpere, der yder et kæmpe stykke arbejde hver dag for at skabe et fagligt spændende og udfordrende læringsmiljø. Det kan ikke være rigtigt, at voksne, der ikke har tilknytning til skolen nu, aldrig har haft det eller vil have det, skal sætte dagsordenen for skolens fremtid med en hård tone og et behov for at ytre sig baseret på enkeltstående tilfælde, som, hvis man graver efter det, nok skal have fundet sted på andre skoler rundt i byen også i større eller mindre grad. Vi gør, hvad vi kan for at fortælle den gode historie om Lindvigsvej, men det er svært i et stormvejr af fordomme og dårlig omtale. At der helt klart er udfordringer med manglende opbakning til Lindvigsvej fra ledelsen på Horsens Byskole er ingen hemmelighed. Dét håber vi, at forvaltningen og politikerne snart får øjnene op for! Det må dog aldrig gå ud over børnene, at voksne ikke kan finde ud af at gebærde sig på de sociale medier eller i debatten generelt! At man har sine grunde til at træffe de skolevalg for sine børn, man gør, må stå for ens egen regning, men at skabe dårlig omtale, som er baseret på uvidenhed og mangel på indsigt i noget, som fungerer godt for andre, er simpelthen ikke i orden. Det skulle gerne være sådan, at alle børn i Horsens med stolthed kan fortælle deres kammerater rundt i byen, hvor lige netop de går i skole! Det bør vi alle medvirke til, at de kan.

Annonce