Annonce
Horsens

Tidligere fodboldspiller fylder 70 år

Allan Krogh fylder 70 år.
Allan Krogh, tidligere topspiller i HFS, runder 70 år.
Annonce

Allan Krogh, Jens Hjernøesvej 22, Horsens, fylder 70 år  den 19. oktober.


Han er født og opvokset i Horsens. Han blev udlært i Horsens Landbobank og forlod den som marketingschef for at tiltræde ny stilling som vurderingsinspektør hos Kreditforeningen Danmark.

Allan Krogh blev headhuntet af Real Mæglerne Hermansen og Olsen i Stensballe og blev selvstændig ejendomsmægler. Firmaet ændrede navn i 1999 til Real Mæglerne Krogh og Mørk, da Allan Kroghs tidligere kollega i kreditforeningen købte sig ind i firmaet. De fortsatte makkerskabet til 2007, da de lukkede firmaet på grund af finanskrisen.

Allan Krogh var en kendt fodboldspiller i HFS sammen med sin bror Erik. Allan spillede fodbold i HFS, fra han var 10 år indtil old boys alderen. Han fik debut på 1. divisionsholdet i maj 1970, da HFS vandt 2-1 over de danske mestre fra B1903. Han kom på banen i stedet for Kurt Halling efter 10 minutter på en uvant plads som back og gjorde det fremragende. Allan Kroghs favoritplads var på midtbanen.

HFS var med i Toto Cup'en i 1970, og her var Allan Krogh med i Østrig mod Wacker Innsbruck. Han kom på banen efter fem minutters spil i stedet for landsholdsspilleren Ole Skouboe, men måtte udgå efter en time til fordel for John Nielsen.

Allan Krogh var også i en periode træner for juniorholdet, og han beklædte kassererposten i de svære år, da HFS kæmpede hårdt med økonomien.

Allan Krogh har to børn og fire børnebørn.

Hans datter Gitte Krogh har ført fodboldtraditionerne videre. Hun har spillet ikke færre end 90 landskampe.

I dag nyder  han pensionisttilværelsen i ny bolig på havnen med lange vandrerture og med campingvognen hele sommeren rundt i Danmark. han spiller udendørs tennis på 30. år med de samme tre herrer i Stensballe hver søndag morgen både sommer og vinter, og som pensionist startede han også på golf. Allan Krogh nyder sit otium og fejrer de 70 år i fin form og i godt humør.  (Tommy.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce