Annonce
Navne

Allan Flyvbjerg er ny i Bagger-Sørensen Fondens bestyrelse

Allan Flyvbjerg. Pressefoto
Annonce

Vejle: Det er et alsidigt, nyt medlem med en dyb indsigt i Bagger-Sørensen Fondens uddelingsområder, der nu træder ind i bestyrelsen.

Allan Flyvbjerg er tidligere overlæge og lærestolsprofessor ved Aarhus Universitets Hospital samt tidligere dekan ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Aarhus Universitet.

Igennem 11 år var han formand for Diabetesforeningen. Siden 2016 har han været direktør for Steno Diabetes Center Copenhagen i Region Hovedstaden og klinisk professor ved Københavns Universitet. Han har de seneste to år været bestyrelsesformand for the Danish Diabetes Academy og har i 2019 gennemført Copenhagen Business School (CBS) Executive Bestyrelsesuddannelse.

Allan Flyvbjergs særlige kompetencer er inden for forskning i og behandling af medicinske sygdomme.

- Vi er glade for, at Allan Flyvbjerg har sagt ja til at påtage sig opgaven. Som tidligere modtager af såvel Dandy Prisen som Bagger-Sørensen Prisen, og en i øvrigt flittig indstiller af kandidater til fondens priser, kender han fondens virke rigtig godt. Med vores nye status som erhvervsdrivende fond står vi foran at skulle implementere vores ny uddelingspolitik, og her kommer Allan Flyvbjerg til at spille en vigtig rolle, siger Claus Bagger-Sørensen, bestyrelsesformand for Bagger-Sørensen Fonden.

Fonden blev stiftet 5. oktober 1984 på det daværende Dandys fødselsdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Gammel og mangelfuld gadebelysning i Horsens: - Man burde udskifte det hele i et hug

Danmark

Ny viden om supersmitsom mutation giver håb om tidligere genåbning: - Jeg er vildt meget mere optimistisk

Annonce