Annonce
Sport

Allan Dvinge klar til nyt trænerjob

Allan Dvinge. Arkivfoto
FODBOLD - Allan Dvinge er klar til et nyt trænerjob efter bruddet med 2. divisionsklubben Odder i weekenden.

- Jeg har allerede fået det første tilbud, men det handlede om ungdomsfodbold med primært kontorarbejde, så det har jeg sagt nej til. Jeg vil ud på træningsbanen igen. Det er der, jeg har min styrke. Jeg udelukker ikke, at jeg siger ja til at træne et ungdomshold, men min prioritering er, at jeg helst vil fortsætte som seniortræner for et projekt med perspektiver - helst fra jyllandsserien og opefter, siger Allan Dvinge.

Det var uenighed om sammensætningen af truppen, der førte til bruddet mellem Odder IGF og Allan Dvinge.

- En af mine primære opgaver var at få flere Odder-drenge med i truppen og startopstillingen, og det lykkedes med fem spillere. Vi arbejdede også for at få ændret kulturen i truppen og seniorafdelingen med et fladere hierarki og en enhed socialt både på og uden for banen, siger Allan Dvinge.

- Jeg kan se mig selv i spejlet og føler, at missionen lykkedes. Vi har skabt gode resultater i 2. division. Det har været de bedste resultater i Odder IGF's historie. Jeg har stor respekt for de frivillige ledere i Odder IGF og er imponeret over det arbejde, som formanden Peter Lindberg Christensen har ydet i min tid i klubben, siger den afgående Odder-træner.
Odder IGF satser på en hurtig løsning med at finde Allan Dvinges afløser.

- Vi har allerede fået henvendelser fra spændende navne, der gerne vil overtage trænerjobbet, og hvis vi bliver enige om, hvem der er den rette mand, vil vi gerne have trænerspørgsmålet løst så hurtigt som muligt, siger sportschef Rasmus Leth Nissen. tommy.
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce