Annonce
Horsens

Alexander Ludwig: Vi skal hænge bedre sammen

Alexander Ludwig på vagt over for et AaB-indlæg, Foto: Henning Bagger.
Alle roste Matej Delac efter nederlaget i Aalborg
Annonce

Aalborg: - Vi var ærgerlige over kampen i Aalborg. Jeg føler, vi skal hænge meget bedre sammen, end vi gjorde.

Det sagde Alexander Ludwig efter nederlaget til AaB. Han fik ros for sit heroiske forsvarsspil.

- Det er ikke mig, der skal have roserne. Det er Matej Delac. AaB havde fire-fem store chancer. Hvis de havde udnyttet dem, havde vi tabt stort, men det gjorde de ikke, takket være Matej. Han var fremragende, sagde Alexander Ludwig.

- Vi skal vente med at tale om kampen mod Brøndby til torsdag. Først skal vi have løst de problemer, vi havde i aften, sagde Ludwig.

Han vil gerne diskutere afstand mellem spillerne, inden AC Horsens begynder at planlægge, hvordan de skal tæmme de unge Brøndby-løver.

Malte Kiilerich var en anden af dem, der stod godt imod i AC Horsens-forsvaret.

- Alexander og jeg har spillet sammen i halvandet år, og der er opstået nogle automatismer, så det fungerer bedre og bedre, sagde Malte Kiilerich. Der venter os dog en svær kamp i Brøndby. Hele holdet skal fungere bedre, hvis vi skal have points.

Jannik Pohl havde grund til at beklage sig over de elendige afleveringer, han fik at arbejde med, men han brokkede sig især over noget andet.

- Jeg var træt af at blive skiftet ud. Jeg længes efter at spille alle 90 minutter. Det har jeg kun fået lov til to gange i den seneste tid. Jeg ville gerne have været på banen til sidst, da vi jagtede udligningen, sagde Jannik Pohl.

- Vi må bare erkende, at vi ikke var gode nok på den sidste tredjedel i Aalborg. Vi kan takke Matej Delac for, at vi kun tabte med 1-0. AaB havde fire-fem kæmpechancer, og hvis Matej ikke havde spillet en flot kamp i aften, havde vi stået her med et stort nederlag, sagde Jannik Pohl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce