Annonce
Østjylland

Aggressiv og højtråbende mand anholdt i Botanisk Have: Kort efter at han var løsladt, røg han tilbage på Politigården

En ung mand havde tydeligvis ikke helt forstået, hvordan man bør opføre sig i Botanisk Have. Så han måtte en tur med på Politigården i Aarhus. Foto: Søren Willumsen

AARHUS: Det burde egentlig ikke komme som den helt store overraskelse, at Østjyllands Politi har fokus på støj og uro i Botanisk Have - og at der bliver slået hårdt ned, når personer ikke overholder almindelig pli og fornuft i parken.

En meget højtråbende mand havde dog ikke helt forstået beskeden fra kommune og politi. Den 25-årige mand blev derfor tirsdag aften klokken 23.45 anholdt, efter han havde været højtråbende og aggressiv og nægtet at oplyse sit navn.

En patrulje gik rundt i Botanisk Have efter anmeldelser om høj musik på stedet, og mens de var i færd med at snakke med nogle personer i parken, begyndte den 25-årige mand at blande sig og råbe af betjentene, som han gik helt tæt på.

Annonce

Han blev bedt om at gå væk, men i stedet gik han endnu tættere på og råbte højere. Han blev derfor sigtet for at forstyrre den offentlige orden, og betjentene bad om hans ID. Han ville dog ikke oplyse navn og adresse, og han blev derfor anholdt og sigtet for at nægte at oplyse sit navn til politiet.

Hurtigt ud, hurtigt ind igen

På politigården i Aarhus blev han efter kort tid løsladt, men i stedet for at gå stille derfra, begyndte manden nu igen at råbe af betjentene, og han blev derfor endnu en gang anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

Denne gang fik han lov til at opholde sig længere tid på politistationen.

Aarhus Kommune oplyste tirsdag, at der skal indføres nye regler for høj musik i Botanisk Have og Skanseparken, efter at der har været adskillige episoder med festende, unge, der spolerer naboernes nattesøvn.

Kommunen ønsker, at der fremover ikke må spilles musik på hverdage efter klokken 20 - fredage og lørdage dog klokken 22. Østjyllands Politi er nu i dialog med kommunen om, hvordan reglerne kan og skal se ud, og hvordan de så i givet fald kan håndhæves.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Nyt underlag på Casa Arena? Horsens Kommune foreslår at fremtidssikre banen med hybridgræs

Annonce