Annonce
Kultur

Agger-foredrag udskudt en måned

Man må vente med at høre Anders Agger i Remisen indtil 5. februar. Akrkivfoto
Foredrag holdes ikke 8. januar, men derimod 5. februar.
Annonce

Brande: Anders Agger har set sig nødsaget til at udskyde sit foredrag ”Sømanden, Helmig og Heavy Agger”, som skulle være afholdt i RemisenBrande onsdag 8. januar. Foredraget vil i stedet blive holdt onsdag 5. februar.

Anders Agger begrunder udskydelsen med, at han med kort varsel har været nødt til at rejse til Portugal med sin fotograf for at hente nogle historier hjem til et kommende projekt, han er i gang med at færdiggøre.

Heldigvis har Anders Agger mulighed for at komme til RemisenBrande og holde sit foredrag onsdag 5. februar. Allerede købte billetter kan anvendes denne dato.

Har man ikke mulighed for at høre foredraget på den nye dato, kan man kontakte Ikast-Brande Bibliotek, som så vil være behjælpelig med at løse problemet Er billetterne købt online via Ikast-Brande Biblioteks hjemmeside, sender man en mail til biblioteket med navn og billetnummer, hvorefter tilbagebetalingen sker automatisk. Er billetterne købt kontant, tilbagebetales beløbet ved henvendelse på Ikast-Brande Bibliotek.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce