Annonce
Østjylland

AGF-medaljer solgt for formue - og så smed sælger lige en spillertrøje oven i handlen

Johnny Vilstrup har solgt sine AGF-medaljer. Arkivfoto: Ernst van Norde/Scanpix
Auktionen over tre medaljer vundet af en AGF'er i midten af 1990'erne er slut. Interessen var stor og salgsprisen endte på 40.000 kroner.
Annonce

FODBOLD: Det er sandsynligt, at AGF - når superligasæsonen er spillet færdig - løber med en bronzemedalje. Sidst det skete var for 23 år siden, nemlig i 1997. Året før blev det som mange nok husker både en sølvmedalje i superligaen, mens AGF'erne gik hele vejen i pokalturneringen.

For nyligt satte en af AGF'erne fra dengang de tre medaljer til salg via en auktion på Facebook. Auktionen sluttede fredag aften klokken 20. Her var højeste bud 40.000 kroner.

Auktionen over tre medaljer vundet af en AGF'er i midten af 1990'erne endte på 40.000 kroner.

Da auktionen åbnede var spilleren anonym, men efterfølgende står Johnny Vilstrup i et interview på ksdh.dk frem som sælger.

- For mig sidder minderne ikke i de her medaljer. Minderne har jeg inde i hovedet. Det var en fantastisk tid, og det var helt fantastisk at vinde de her medaljer, men de betyder bare ikke så meget for mig - selve medaljerne. Det er mere minderne, der betyder noget for mig. Og så tænkte jeg det ville være synd, hvis medaljerne bare forsvandt på et tidspunkt, forklarer han i interviewet med ksdh.dk.

Johnny Vilstrups spillertrøje fra kampen mod Olimpija Ljubljana kom med i handlen, da tre AGF-medaljer skiftede ejer. Foto fra Facebook

Mindste bud var på forhånd sat til 10.000 kroner, men den pris voksede hurtigt, da auktionen åbnede. Om det var fordi, at Vilstrup var overrasket over - hvor hurtigt prisen steg, at han under auktionen valgte at smide en spillertrøje - båret i Pokalvindernes Europa Cup i 1997 - vides ikke.

Håvard Flo i Europa Cup kampen mod Olimpija Ljubljana på Århus Stadion i 1996. I baggrunden anes - så vidt denne artikels skribents øjne rækker - Johnny Vilstrup i den trøje der sammen med medaljerne skiftede ejer fredag aften. Arkivfoto: Erik Jepsen/Scanpix
Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Posthuset sætter navn på de otte street food-boder: Der skal kun være én, der serverer indisk

Horsens

Rød tråd savnes: Teater-folk er frustrerede efter festival-aflysning

Horsens

Onsdagens corona-tal: Horsens Kommune kravler under bekymringsgrænsen - men det ændrer ingenting

Annonce