Annonce
Østjylland

AGF-cheftræner om europæisk exit: En kæmpe skuffelse

Nicolai Poulsen (C) of AGF Aarhus controls the ball during the Europa League qualifying match between NS Mura and AGF Aarhus at the Fazanerija Stadium in Murska Sobota, Slovenia on September 17, 2020. Jure Makovec
David Nielsen erkendte, at der manglede energi og intensitet i AGF-præstationen mod NS Mura
Annonce

FODBOLD: Der var ikke meget godt i AGF-præstationen torsdag aften i Slovenske Murska Sobota.

Århusianerne tabte 0-3 til NS Mura, og dermed bristede drømmen om en tredje runde-kamp mod hollandske PSV Eindhoven og muligheden for et Europa League-gruppespil.

- En kæmpe skuffelse, lød det lige efter kampen fra cheftræner David Nielsen på en telefonlinje til stiften.dk.

- Vi er sindssygt skuffede over, at vi ikke gik videre - og ærgerlige over, at vi ikke ramte vores bedste niveau sådan en aften som i aften .Vi ville selvfølgelig gerne have været videre og taget et endnu større skridt ud i Europa, men sådan skulle det ikke være. Vi var ikke gode nok, sagde han.

Mura var vel ret beset - også vurderet på starten af kampen - et hold I burde kunne slå?

- Det ved jeg ikke. Det er bestemt ikke noget dårligt hold, men der sker nogle ting i løbet af kampen, som ikke går vores vej. Vi mangler bare de sidste fem procent i dag. Vi manglede den sidste energi hele vejen rundt. Og derfor nåede vi ikke op på det niveau, vi ved, vi har. Vi lever af top-intensitet, og den ramte vi ikke, kom det Nielsen.

Hvorfor ramte I ikke jeres intensitetsniveau i aften?

- Det kan der være mange grunde til - det må vi evaluere på. I dag var vi ikke gode nok. Vi ville gerne have været videre, vi følte vi kunne slå dem, hvis vi havde spillet op til vores bedste.

Annonce

Jevtovic skulle have startet

Efter en halv times spil blev kantspiller Gift Links skadet, måtte lade sig udskifte, og det gjorde ifølge cheftræneren noget ved holdet.

- Vi mister noget fart i vores omstillinger, og vi mister generelt bid, da han går ud. Der var ikke noget ved deres spil, der overraskede os, men vi finder ikke vores spil, og det er dybt skuffende, kom det fra David Nielsen, der til opgøret måtte undvære Milan Jevtovic, der faktisk skulle have startet på banen, men blev skadet til træning dagen før.

Derudover valgte cheftræneren Niklas Backman - der fik en uheldig hovedrolle undervejs, da han forærede Mura scoringen til 2-0 - i det centrale forsvar i stedet for Sebastian Hausner.

Hvorfor?

- Jeg føler, at det en plads, vi godt kan tillade os at rotere lidt på, fordi vi har så gode spillere. Og det var ikke det, vi tabte kampen på. Det var vores generelle energiniveau, sagde han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce