Annonce
Østjylland

AGF bomber løs: - Men I skal ikke forvente, at vi er blevet et hold, der vinder 3-0 hver gang

AGF-spillerne har scoret 13 gange i de første fem Superligakampe. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
David Nielsen glæder sig over, at AGF lader til at have fået løst et af de største problemer, klubben havde i seneste sæson.
Annonce

FODBOLD: Fire, ét, tre, ét og tre.

AGF har fundet frem til netmaskerne i hver eneste Superligakamp i denne sæson, og klubben er efter femte spillerunde det mest scorende hold i ligaen med 13 mål.

Og det er ikke helt tilfældigt, mener cheftræner David Nielsen.

Hans hold havde i seneste sæson store problemer med at møde de dårligste hold i rækken, der ofte havde held til at lukke af for AGFernes kontraspil.

- Vi har skulle forholde os til, at vi ikke har kunne slå de her hold, som alle forventer, at vi slår. Og det har vi selvfølgelig arbejdet på og derfor er jeg glad for at se den måde, vi spillede på i dag.

- Det var stærkt. Vi var virkelig i god kontrol og det var godt at se. Vi tog mere fat i bolden end nogle af de andre kampe, vi har spillet, og kampen blev ikke lige så hektisk, sagde David Nielsen efter søndagens 3-0-sejr over AC Horsens.

- Men vi er ikke et hold, der nu forventer at vinde 3-0 hver gang. Vi er stadig et hårdtarbejdende hold, men vi har taget nogle skridt i forhold til at være farlige. Vi scorer mange mål lige nu, og vi er fremadrettet i vores spil, samtidig med, at vi i dag bruger tager fat i kampen og bruger ekstra tid på bolden. Det var der en god balance i i dag, sagde David Nielsen.


Vi har skulle forholde os til, at vi ikke har kunne slå de her hold, som alle forventer, at vi slår. Og det har vi selvfølgelig arbejdet på og derfor er jeg glad for at se den måde, vi spillede på i dag. - Det var stærkt. Vi var virkelig i god kontrol og det var godt at se. Vi tog mere fat i bolden end nogle af de andre kampe, vi har spillet, og kampen blev ikke lige så hektisk.

David Nielsen


Annonce

- Et voksent hold

Også backen Casper Højer Nielsen, der søndag scorede sit andet mål på frispark i sæsonen, glæder sig over evnerne i det fremadrettede spil.

- Vi er i et godt flow og vi spiller godt. Det var vigtigt, at de ikke scorede på det straffespark til sidst, fordi det havde de ikke fortjent.

- Vi har lagt på i vores spil med bolden, synes jeg. Vi kan både spille langt, kombinere og være kyniske. Det kendetegner vores hold som godt og voksent, mener Casper Højer Nielsen.

Superliga, 5. runde

AGF - AC Horsens 3-0 (1-0)

Mål: 1-0 Albert Grønbæk Erlykke (31.), 2-0 Patrick Mortensen (53.), 3-0 Casper Højer Nielsen (69.).

AGF (4-1-4-1): Kamil Grabara - Alexander Munksgaard (Kevin Diks, 80.), Sebsatian Hausner, Frederik Tingager, Casper Højer Nielsen - Nicolai Poulsen - Albert Grønbæk Erlykke, Patrick Olsen, Benjamin Hvidt (Søren Tengstedt, 80.), Jon Dagur Thorsteinsson (Gift Links, 80.) - Patrick Mortensen.

AC Horsens (4-4-1-1): Metaj Delac - Jacob Buus (Peter Nymann, 46.), Malte Kiilerich Hansen, Alexander Ludwig, Thor Søndergaard Lange - Louka Prip, Bjarke Jacobsen, Jonas Thorsen (Kjartan Finnboghason, 57.), Casper Tengstedt (Lirim Qamili, 57.) - Hallur Hansson - Jannik Pohl (Jonas Gemmer, 68.).

Advarsler: Nicolai Poulsen, AGF. Jacob Buus, Hallur Hansson, Jonas Gemmer, AC Horsens.

Udvisning: Bjarke Jacobsen, Horsens (68.).

Dommer: Aydin Uslu.

Tilskuere: 300 på Ceres Park.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Bytorv Horsens: Udfordrende med nye regler - men vi har styr på ensretning

Danmark

Lægeformand vil have familiejulefrokosten skrottet: - Tricket bliver at holde jul uden at slå bedstemor ihjel

Annonce