Annonce
Kultur

Afstemning: Hvad mener du om 'Beringsøens' fremtid?

"Beringsøen" gøres nu fri af den sokkel, vandkunstværket har hvilket på, siden det blev stillet op i 2002. Formentlig inden jul bliver det kørt på depot, hvor det opmagasineres, indtil en ny placering på Torvet er gjort klar med al den vandteknik, der kræves for, at værket fungerer efter hensigten. Foto: Morten Pape
Omstridt kunstværk hakkes fri, så det kan få en ny placering på Torvet. Men kunne "Beringsøen" stå bedre et andet sted i byen? Stem med her.
Annonce

Horsens: Det er politisk besluttet, at det store vandkunstværk "Beringsøen" på Torvet i Horsens også i fremtiden skal stå på den store plads ved Vor Frelsers Kirke.

Skulpturen, der i årenes løb har været omdiskuteret i byen, er i disse dage ved at blive fjernet fra sin nuværende placering, så den kan flyttes 25-30 meter til en ny placering på det sted på Torvet, hvor der hidtil har stået en grillbar.

Annonce

Hvad mener du?

Horsens Folkeblads omtale af flytningen fik onsdag imidlertid mange til at reagere på Facebook.

Nogle læsere mener, at man helt burde skrotte værket, der blev stillet op i 2002 som en fondsgave til byen. Andre mener, at den kunne stå bedre et andet sted.

Men hvad mener du?

Vi har remset en stribe valgmuligheder op i afstemningen nedenfor. Du er også velkommen til at kommentere artiklen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce