Annonce
Læserbrev

Afskaf p-vagterne og erstat dem med p-ambassadører

Og så skal p-ambassadørerne ikke som nu luske rundt som mørkemænd, men gennem positiv attitude og påklædning signalere imødekommenhed. Tænk hvis Horsens blev kendt som Danmarks mest imødekommende handelsby?

Læserbrev: Der er brug for gode kundeoplevelser, allerede når man indfinder sig i byen.

Parkering spiller en central rolle i den samlede kundeoplevelse.

City Horsens og Horsens Kommune arbejder i øjeblikket med at udforme en ny detailhandelsstrategi. Detailhandelen er nemlig truet, så alt skal nytænkes.

Begynd med parkeringen; her er plads til forbedringer. Det kan nemlig undre, at detailhandelen hidtil har lavet aftaler med private parkeringsselskaber, som ikke har den gode kundeoplevelse som højeste prioritet.

Naturligvis skal parkeringsreglerne overholdes. Derfor er det også nødvendigt, at nogen holder øje og bidrager til regulering af uhensigtsmæssig parkeringsadfærd.

Men måden, man servicerer gæsterne på, bør nytænkes.

I modsætning til traditionelle p-vagter er p-ambassadører servicepersoner, hvis primære opgave er at markedsføre byen, detailhandelen, restauranterne og museerne.

Naturligvis skal p-ambassadørerne også kunne udskrive p-bøder i form af de sålkaldte kontrolafgifter. Men hvis parkering ikke længere er et primært forretningsområde, kunne gebyrernes størrelse sikkert nedsættes, og den nidkære håndhævning og de rigide regler kunne opblødes.

Og hvem siger i øvrigt, at man ikke kan indføre regler, der bestemmer, at der først udskrives kontrolafgifter i gentagelsestilfælde?

Samme regler bør naturligvis også gælde de offentlige parkeringsarealer.

Og så skal p-ambassadørerne ikke som nu luske rundt som mørkemænd, men gennem positiv attitude og påklædning signalere imødekommenhed.

Tænk hvis Horsens blev kendt som Danmarks mest imødekommende handelsby?

Torben Busk. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce