Annonce
Odder

Aflysning: De frivillige bliver heller ikke fejret i 2021

I 2019 erstattede kommunen den tidligere Odder Galla med den mere folkelige frivillighedsfest, hvor frivillige og foreningsfolk blev hyldet for deres store arbejde. Der var derfor set frem til opfølgeren i 2020, men den blev aflyst i sidste øjeblik, da corona for alvor kom til Danmark i marts sidste år. Nu har politikerne så besluttet også at aflyse festen i 2021. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Sidste års prismodtagere skal dog ikke snydes - de får priserne overrakt personligt, og overrækkelser med taler bliver streamet

Odder: Fredag 6. marts sidste år blev den planlagte frivillighedsfest aflyst i sidste øjeblik, da de første skridt til et forsamlingsforbud blev meldt ud fra statsministeren.

Børne-, uddannelses- og kulturudvalget besluttede efterfølgende, at prisuddelingen for 2020 skulle ske under frivillighedsfesten i 2021, som blev fastlagt til 16. april 2021.

Men heller ikke den fest kan gennemføres. Forvaltningen vurderer, at det er vanskeligt at planlægge den kommende frivillighedsfest med den ubekendte faktor, som coronaen stadig udgør.

Annonce


Forvaltningen vurderer, at det er vanskeligt at planlægge den kommende frivillighedsfest, med den ubekendte faktor, som coronaen stadig udgør.


Derfor besluttede børne,- uddannelses- og kulturudvalget på et møde mandag at følge forvaltningens indstilling og helt aflyse frivillighedsfesten i år.

Det var oprindeligt meningen, at der til årets fest både skulle uddeles de priser, der ikke blev uddelt sidste år, samt en ny portion priser til kommunens mange frivillige ildsjæle.

Året 2020 har dog været markant anderledes end vanligt - også når det kommer til det frivillige arbejde. Derfor har det politiske udvalg også besluttet, at de priser, der skulle have været uddelt for 2020 udgår sammen med festen.

Pris på nettet

Imidlertid er der stadig en række prismodtagere, der skulle have modtaget deres pris i 2020, og det er udvalgets ønske, at de prismodtagere skal have en passende hyldest og anerkendelse for deres frivillige arbejde i 2019.

Derfor vil der snarest blive lavet private prisoverrækkelser med en tale fra den, der overrækker den, og det hele skal filmes til en lille sekvens, som vil blive delt på Odder Kommunes sociale medier.

På den måde vil den enkelte prismodtager i den grad opnå at blive anerkendt og hyldet, da det vil nå ud til en lang række borgere, der vil få kendskab til både prismodtageren samt prisen, og som gennem de sociale medier vil kunne bidrage med anerkendelsen til den enkelte prismodtager med for eksempel likes og kommentarer.

Annonce
Horsens

Tag kandidattesten her

Horsens For abonnenter

33-årig tog sin 14-årige datter med på hotel: Nu er han dømt for overgreb - men slipper for udvisning

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: Højeste antal smittede i to måneder

Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Få et smugkig indenfor i kommende byggeudstilling: Her er hvad familien Danmark ønsker anno 2021

Horsens For abonnenter

35-årig udgav sig for at være teenager: - Hun troede, jeg ville have sex, men jeg ville bare have min OCD til at gå væk

Horsens

Vandløb i Horsens er på national liste over mulig forurening med giftigt stof: Svaret skal findes i fisk

Brædstrup

Madhus måtte lukke: Nu åbner Café Banesti

Sonja er en sjælden race i dansk kommunalpolitik: - Man kan underkende det eller bruge det

Erhverv For abonnenter

Sur smiley koster Ølholm-firma 15.000 kroner i bøde: Kunde følte sig vildledt

Horsens

Ekstraordinært mange forsøger at bestille tid til tredje vaccine: 91-årige Arne kan ikke engang blive stillet i kø

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

KANDIDATTEST

Ved du, hvem du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Fisk fra vandløb landet over tjekkes for giftigt fluorstof

Horsens

Gammel højrefløjskending går til valg på grøn omstilling: Ja, jeg er indvandrerkritisk, men det hører til i landspolitik

Horsens For abonnenter

Chipning af vildheste ved Nørrestrand kostede et hoppeføl livet

Hedensted

Hede-Grillen er uden forpagter: Skal lejes ud igen hurtigst muligt, siger indehaver

Annonce