Annonce
AC Horsens

Gammel kending er lige nu den sandsynlige afløser for Jannik Pohl i AC Horsens

Sportschef Niels Erik Søndergård har ikke travlt med at finde en afløser for Jannik Pohl. Han får helt automatisk tilført en angriber til truppen i skikkelse af Muamer Brajanac, der kommer retur fra et lejeophold. Foto: Morten Pape
Sportschef Niels Erik Søndergård har en trup med mange offensive spillere, og et farvel til Jannik Pohl er ikke per automatik lig med til gang af en ny spiller til førsteholdstruppen.

Horsens: Skilsmissen mellem AC Horsens og Jannik Pohl kommer ikke som den store overraskelse, og det snarlige farvel til angriberen får heller ikke sportschef Niels Erik Søndergård til at smide alt, hvad han har i hænderne for at jagte en afløser. Tværtimod.

- Jannik Pohl har brug for at spille i en klub, hvor han er højere prioriteret i forhold til spilletid, end han vil være i AC Horsens, så det er logisk og nok meget sundt, at han prøver noget andet, siger Niels Erik Søndergård.

Og han slår fast, at han i princippet ikke er på jagt efter en afløser.

Annonce

- Vi får Muamer Brajanac tilbage til nytår fra hans lejeophold, og vi hentede i sommer Aron Sigurdarson, Lubambo Musonda og Anders K. Jacobsen. Med tilgangen af dem spændte vi rammerne vores spillerbudget til det yderste, så vi må se, hvad der sker til ind i det nye år, siger Niels Erik Søndergård.

- Vi skal i hvert fald ikke være flere i truppen til foråret, siger sportschefen.

Mere sandsynligt

Dermed er der også mere sandsynligt, at AC Horsens vil kigge sig om efter tilgang til en anden position på banen.

- Vi venter med at sætte fokus på det lidt endnu. I første omgang skal vi have de to sidste kampe i 1. division overstået, og så evaluerer vi efterfølgende, siger Niels Erik Søndergård.

- I forhold til angrebet ved vi bare allerede nu, at Jannik Pohl er væk, og at Muamer Brajanac kommer retur. Vi er godt dækket ind i angrebet. Lige nu sidder Anders K. Jacobsen og Casper Tengstedt på pladserne. Vi har brug for flere spillere, men vi har også Lirim Qamili, Aron Sigurdarson og så Muamer Brajanac at supplere med, siger Niels Erik Søndergård.

Udlejning af spillere, langtidsskader eller salg kan vende op og ned på sportschefens planlægning, men de tanker må vente til slutningen af året.

- Der kan nå at ske mange ting. Vi har heldigvis været forskånet for skader af længerevarende karakter, men alle spillere har et naturligt ønske om masser af spilletid, og det skal vi også forholde os til, siger Niels Erik Søndergård uden at ville afsløre, om det er lig med udlejning af en eller flere spillere.

Vi skal i hvert fald ikke være flere i truppen i AC Horsens til foråret.

Niels Erik Søndergård
Annonce
AC Horsens For abonnenter

Overbevisende og fortjent oprykning: Derfor har AC Horsens muligheden for at klare sig med det hold, der sikrede pladsen i Superligaen

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Su-su-superliga! Reportage og masser af billeder fra kæmpe AC-fejring på stadion og fest i Forum Horsens

Erhverv For abonnenter

Borgere glæder sig til at få fjernvarme - men udsigten til to store varmetanke vækker bekymring

AC Horsens

Stolt og tilfreds cheftræner: Oprykninger vænner man sig aldrig til, og denne her var meget fortjent

Horsens

John Andersen runder snart 83 år, men arbejder syv timer hver dag med sin enestående have

Kristian bor i en campingvogn og vender hver en krone, mens han uddanner sig på ny: - Vi har brug for at se på, hvordan det ikke er urealistisk for voksne at lave et sporskifte

AC Horsens

Se alle billeder og reaktioner: Her rykker AC Horsens op i superligaen

AC Horsens For abonnenter

Karakterbogen: Genial satsning gjorde angriber til dagens spiller i superliga-sovs

Brædstrup

29-årig erkender bilbrande i retten: Jeg var depressiv og nede i livet

Horsens

Morten D. D. boykotter DR: - I behøver ikke ringe en anden gang

Se billederne: Kom med ind i Victor og Birgittes vilde drømmehus med 360 graders terrasse, snedkerkøkken og privat shelter direkte ned til åen

Debat

Det er med stor bekymring for de foreslåede besparelser, at vi skriver dette: Særlige borgere har brug for særlige indsatser

Odder For abonnenter

Bager får sur Smiley for smuds i krogene og kondensvand i fryserummet

Hedensted

Nu vil Tørring også med på padelbølgen: Mangler mindst en million for at få projektet skudt over nettet

Annonce