Annonce
Odder

Afløser klar: Trænerduo er på plads i Odder Håndbold

Direktør Karsten Geertsen (stående) og formand Henrik Bentsen (t.h.) har ansat Casper Jul Christiansen og Kenneth Nygaard (t.v.) som ny trænerduo. Foto: Odder Håndbold
Lige nu ligger håndboldherrerne til at rykke op i 1. division, og der er lavet en aftale med et nyt trænerteam til næste sæson.

Odder: I den kommende sæson vil Casper Jul Christiansen stå i spidsen for de bedste håndboldherrer i Odder, som lige nu ligger til at vende tilbage til 1. division. Med sig som assistenttræner får han en erfaren håndboldmand, oplyser Odder Håndbold i en pressemeddelelse.

Odder Håndbold er kendt for at udvikle unge talenter til højeste niveau, men klubben har også satset på unge trænere. Det gør den igen med den 26-årige Casper Jul Christiansen, som allerede kender spillerne i Odder godt.


Vi er superglade for og stolte af vores nye trænerduo.

Henrik Bentsen, formand Odder Håndbold


I denne sæson er han træner for U19-ligatopholdet SHEA, som er naboklubben Skanderborgs håndboldakademi, og SHEA har trænet med Odder Håndbold i sæsonen. Casper Jul Christiansen har også erfaring som træner for Ålborg Håndbolds U19-ligahold samt U16 og U18 i Randers HH.

Casper Jul Christiansen afløser Jacob Knudsen, der har en aftale til sommeren 2021.

Annonce

Assistent vender tilbage

Odder Håndbold har også lavet en aftale med Kenneth Nygaard, der er 52 år og bliver assistenttræner. Det er han også i SHEA i år, så de to kender hinanden.

Kenneth Nygaard har tidligere spillet ligahåndbold i Aarhus og har masser af trænererfaring på højt niveau, herunder som assistenttræner for Skanderborg Håndbolds ligahold.

Desuden var Kenneth Nygaard i fire år som træner og spiller for Odders bedste herrehold med til at skabe fundamentet for det hold, han nu skal være med til at træne.

- Vi er superglade for og stolte af vores nye trænerduo. Det er på hver sin måde to meget kompetente herrer. Casper Jul er en spændende ung træner, der er kendt for at være utrolig velforberedt, seriøs og målrettet. Kenneth Nygaard kender vi for en masse godt. Han er en dygtig træner og en meget rolig og erfaren herre, som vi jo også har haft fornøjelsen af i starten af vores rejse mod toppen i dansk håndbold, siger Henrik Bentsen, formand for Odder Håndbold.

Annonce

Ligger nummer et

Odders håndboldherrer, som sidste år blev ofre for den første coronanedlukning og blev rykket ned i 2. division, har fra første fløjt indtaget 1. pladsen i rækken og ligger til en hurtig tilbagevenden til 1. division.

Lige nu er sæsonen på pause, og ingen ved endnu, om de sidste kampe bliver spillet.

- Selv om håndboldverdenen i øjeblikket er præget af en enorm usikkerhed, tror og håber vi på, at det er et 1. divisionshold, de skal være i spidsen for i næste sæson, siger Henrik Bentsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Skuddræbt kvindes kolleger i mindeord: Vi savner hendes hjertevarme, smil, latter og dejlige humor

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Hedensted

Smitte stabiliserer sig i Hedensted: Forventer fald i tallene fra torsdag

Annonce