Annonce
forside

Afkoblet sættevogn skabte trafikale problemer på hovedvej

Arkivfoto

Tørring: Bilister på Viborg Hovedvej måtte i et par timer døje med ekstra transporttid, da en sættevogn mandag kl. 11.12 faldt af og blokerede dele af kørebanen.

Ifølge Sydøstjyllands Politi faldt sættevognen af på grund af en løsnet kongetap - en bolt, der holder sættevognen fast på køretøjet. De nærmere omstændigheder er dog endnu ikke klarlagt.

Det fremgår ikke af politiets døgnrapport, hvad føreren - en 42-årig mand fra Grindsted - havde med i lasten, men det blev blandt andet spredt ud over cykelsti og mark.

Ingen kom til skade ved uheldet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Nissens-produktion lagt ned af corona-virus: Vi er taknemmelige for ingen ansatte er smittet

Læserbrev

Replik til arbejderby-læserbrev: Horsens er en by - en by med plads til alle

Læserbrev: Lasse Piil Pertou skriver i et læserbrev 25. februar, at Horsens er en arbejderby. Det er sagt før, også af borgmester Peter Sørensen, men det bliver det ikke mere rigtigt af. Horsens er en by (sic). En by med plads til alle. Horsens har gennem mange år kæmpet med flere triste prædikater, som vi efterhånden er kommet fri af. Det er derfor uklogt nu at introducere et nyt værdiladet begreb. Udviklingen væk fra byens mangeårige, negative image begyndte med Landsstævnet i 1990, hvor horsensianerne endelig begyndte at tro på sig selv; og siden da har vi heldigvis evnet at holde fast i det ny, spændende og indbydende image, der gerne favner nye tilflyttere. Hvis man nu forbeholder byen for en bestemt befolkningsgruppe, gør man byens udvikling til identitetspolitik og trækker den bort fra demokratiet. Lasse Piil Pertou kan naturligvis have sine synspunkter og kæmpe for dem i relevante fora. Men han kan ikke tage hele byen til indtægt for dem og dermed ekskludere de horsensianere, der ikke deler hans mening. Han kunne også passende i en stille stund overveje, om det ikke kunne tænkes, at andre end 3F har arbejdet for det Horsens, vi har i dag. En by, hvor vi ikke behøver at kæmpe mod hinanden, men samarbejde om et fælles mål: en god by at leve i, en by for alle.

Annonce