Annonce
Sport

Afklapsning i Orangeriet: Chancerne for en semifinale forduftede

Skanderborg-spillerne fik kam til håret af gæsterne fra TTH Holstebro, der endte med at tage en sejr på otte mål. Foto: Ole Nielsen.
Der var niveauforskel i Skanderborg onsdag aften, hvor TTH Holstebro både sørgede for en ordentligt afklapsning og for at sende Skanderborg endegyldigt ud af kampen om en semifinale i årets slutspil.

HÅNDBOLD: Der blev banket lidt i gulvet, da pausesignalet lød efter den første halve times håndbold.

Skanderborg havde kæmpet sig tilbage, og var blot bagud med to mål, men i første halvlegs allersidste sekunder fik gæsterne fra TTH Holstebro scoret endnu engang.

Et par tydeligt frustrerede Skanderborg-spillere blev liggende på gulvet i et par sekunder, før de gik til pause, nu bagud med tre mål.

Annonce

Og måske blev frustrationen over første halvlegs afslutning taget med over til den næste halvleg, for hjemmeholdet kom ganske enkelt elendigt fra start her og endte med at tabe med cifrene 28-36.

For dybt et hul

For fra at være bagud med to et par sekunder før pausen, gik det nemlig helt galt for hjemmeholdet i de første minutter af anden halvleg.

Her kunne østjyderne slet ikke få noget til at fungere, og pludselig var man altså bagud med hele ni scoringer.

Herrehåndboldligaens Slutspil

Skanderborg Håndbold – TTH Holstebro 28-36 (14-17)

Skanderborg Håndbold: Lars Skaarup 6, Mathias Bitsch 4, Mike Haack 3, Nikolaj Nielsen 3, Cornelius Kragh 2, Hákun West av Teigum 2, Thomas Arnoldsen 2, Kristian Bonefeld 1, Lasse Højgaard 1, Mads Kalstrup 1, Magnus Haubro Jensen 1, Morten Balling 1, Thor Christensen 1

TTH Holstebro: Kay Smits 7, Magnus Bramming 7, Allan Damgaard 6, Aaron Mensing 5, Odinn Rikhardsson 5, Jonas Porup 1, Jorn Smits 3, Jesper Munk 1, Mathias Porsholdt 1,

Udvisningsminutter: Skanderborg Håndbold: 2, TTH Holstebro: 4

Redningsprocent: Skanderborg Håndbold: Salah Boutaf 20 % (4/20), Kristoffer Laursen 10 % (2/20); TTH Holstebro: Sebastian Frandsen 40 % (14/35), Rickard Frisk 0 % (0/7)

Kampen undervejs: 3-3, 5-9, 10-15, 15-24, 21-33, 25-35.

- Mange af de taktiske ændringer, vi forsøger at lave, lykkedes slet ikke. Så var kampen lidt punkteret og død derfra. Vi må bare være ærlige og sige, at vi ikke lykkedes defensivt i den her kamp, fortæller chfetræner Nick Rasmussen.

En ni-målsføring er svær at smide væk på 20 minutters håndbold, og selvom Skanderborg gjorde, hvad de kunne, var det stærke Holstebro-mandskab simpelthen bare stukket for meget af.

Annonce

Fin offensiv præstation

Selvom Nick Rasmussen absolut ikke var tilfreds med den defensive præstation over de 60 minutter, var der alligevel særligt ét punkt, hvor hjemmeholdets præstation kunne godkendes.

- Jeg synes egentlig, at vi i store dele af kampen spiller okay angrebsmæssigt. I de to kampe vi har mødt Holstebro har vi lavet 28 og 29, og normalt skal man jo op og ramme de omkring de 30. Men TTH er bare fuldt fortjent i semifinalen, lyder det fra Nick Rasmussen.

Så forskellen på de to hold særligt skulle findes i de to defensive præstationer, og her havde cheftræner Nick Rasmussen da også ros tilovers for særligt én af gæsterne.

- Vi får også nogle afslutninger, nogle af dem gode, hvor Sebastian Frandsen tager fra, og han står en relativt god kamp, kommer det fra Nick Rasmussen, der pointerer at forskellen på sluttavlen matcher forskellen i redninger hos de to holds respektive målmænd.

Annonce

Semifinalen udenfor rækkevidde

Med nederlaget er Skanderborgs slutspilseventyr ovre, selvom der stadig restererer to kampe. Nu kan skanderborgenserne nemlig ikke nå at hente hverken Aalborg Håndbold eller TTH Holstebro, selvom førstenævnte onsdag aften smed point mod Skjern.

- Vi er lidt skuffede over, at vi laver et godt udgangspunkt med en hjemmesejr over Aalborg, og så havde vi da selvfølgelig håbet på, at vi kunne slå enten Skjern eller Holstebro hjemme, men nogle gange bliver forventninger jo også bygget op i takt med, at man klarer sig godt. Nu har vi klaret os godt de seneste tre år, men ser man nu på de forudsætninger, vi har, så vil de fleste analytikere jo nok sige, at vi har præsteret lidt bedre end vores budget, siger Nick Rasmussen.

Skanderborgs næste kamp, deres næstsidste i årets slutspil, spilles lørdag 8. maj på udebane mod Aalborg, mens man også stadig har en pokalkamp til gode mod Skive, hvor det er vigtigt med avancement.

Alligevel mener Nick Rasmussen nu, at hans spillere måske kan se frem til at få en træning eller to færre, så batterierne kan lades lidt op efter en lang sæson.

Annonce
Navne For abonnenter

S-nestor og eks-viceborgmester i Horsens er død

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Torsdagens coronatal: 173 testet positiv det seneste døgn - antallet af indlagte stiger med fire

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Afføring over det hele og tisseri i Vitus Berings Park: Ulækre toiletter får folk til at finde alternative løsninger

Hedensted For abonnenter

Tidligere souschef brugte 51.000 kroner af sfo-forældres madpenge på at dække over sin spilafhængighed

Horsens

Mønstereksempel på den gode idé: FC Horsens' prestigeprojekt henter over to millioner ind

Erhverv

Vinbutik lukker: Indehaver vil have mere tid til familien

Debat

S-spidser takker nej til S-udspil: Nye provinsstudiepladser skal ikke betales af ingeniørstudier i Horsens

Erhverv For abonnenter

Ny forsinkelse i betændt ådal-sag: - Den her sag er dybt uheldig, siger borgmester

Horsens

En kvælersnor for udviklingen: Det er alt for snævert, lyder det fra 20 landsbyer

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Kultur

Største koncert-satsning i flere år: Sir Elton siger farvel i Horsens

Danmark

Snart bliver toiletbesøg en del af corona-bekæmpelsen

AC Horsens

Her er hullerne: AC Horsens har mistet halvdelen af startopstillingen

Horsens For abonnenter

Kommunen afviser dispensation: Autocentralen skal flytte dæklager på Vejlevej, men naboerne er ikke tilfredse

Horsens

19-årig stak af med tre kartoner smøger fra Bilka

Annonce