x
Annonce
Navne

Advokatfirma i Horsens og Vejle har fået to nye medejere

Lene H. Mortensen og Janus Bang Topp. Pressefoto

Horsens/Vejle: Advokaterne Lene H. Mortensen og Janus Bang Topp er indtrådt som partnere hos Codex Advokater, der har kontor i Horsens og Vejle.

Lene H. Mortensen blev født i 1975, voksede op i Vejle og bor i Horsens med sin mand og to sønner.

Hun er specialist i familie- og arveret og er udpeget af Justitsministeriet som autoriseret bobestyrer ved Skifteretten i Horsens, hvor hun behandler dødsboer.

Hun har tidligere været ansat ved domstolene, hvor hun i en periode fungerede som landsdommer ved Vestre Landsret, ligesom hun i en årrække har praktiseret som advokat.

Lene H. Mortensen arbejder som udgangspunkt både i Vejle og Horsens.

Janus Bang Topp blev født i 1981 og voksede op i Horsens, hvor han i dag bor med sin kone og søn.

Han er specialist i insolvensret (behandling af konkursboer og rekonstruktion af virksomheder), herunder som et særligt speciale behandling af konkursboer inden for landbrugssektoren.

Han var advokat hos Kromann Reumert, før han blev ansat hos Codex Advokater.

Janus Bang Topp vil som udgangspunkt være på firmaets kontor på Vitus Berings Plads i Horsens, men vil mindst én gang om ugen have sin faste plads på Damhaven i Vejle.

- Både Lene og Janus har været ansat hos os nogle år, og vi kan se, at de begge på hvert deres felt har en meget stærk faglig tilgang til juraen, og at de har en professionel, personlig og kompetent tilgang til kontorets klienter.

- De bidrager allerede på absolut bedste vis til holdet hos Codex, så et medejerskab er et helt naturligt næste skridt for dem begge, siger Mads Danielsen, direktør hos Codex Advokater, i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce