Annonce
Skanderborg

Adskillige anmeldelser om spøgelsesbilist på motorvejen: 21-årig anholdt i det forkerte spor

Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

SKANDERBORG: Tidligt fredag morgen kort før klokken 04.30 fik politiet en stribe anmeldelser fra bilister på motorvejen mellem Aarhus og Skanderborg, det måtte undvige en modkørende, der havde forvildet sig ind i det forkerte motorvejsspor og derfor kørte mod syd i motorvejens nordgående spor - og det fik politiet til at rykke ud.

På motorvejen ud for Skanderborg lykkedes det politiet at få standset manden, før han ramte modkørende biler.

- Der skete heldigvis ikke sammenstød med nogen andre bilister, før vi fik ham standset ved Skanderborg, oplyser vicepolitiinspektør Stig Simonsen fra Sydøstjyllands Politi, som ikke ved, hvor langt spøgelsesbilisten nåede at køre på motorvejen, før han blev anholdt.

Mens spøgelsesbilistens bil holdt stille i nødsporet, blev den snittet af en anden bil, som kørte dens sidespejl af.

- Ingen kom til skade, men det fortæller lidt om, hvor lidt plads der er på motorvejen. Det var meget heldigt, at det ikke gik galt, mens spøgelsesbilisten kørte, siger Stig Simonsen.

Annonce

Anden gang i denne uge

Den 21-årige bilist blev efter anholdelsen taget med på stationen for at få taget en blodprøve. Politiet mistænker ham for at have været påvirket af alkohol, da han forvildede sig ind i det forkerte spor på motorvejen, oplyser Stig Simonsen.

Det er anden gang i denne uge, politiet rykker ud til en spøgelsesbilist i området omkring Aarhus. Sent tirsdag aften blev to personer dræbt, da en spøgelsesbilist havde forvildet sig ind i det forkerte spor på motorvejen ved Harlev vest for Aarhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Hedensted For abonnenter

Lancerer højvandsplan med diger og klitter i Juelsminde: Se hvad der er på idebrættet for havn og tre kyststrækninger

Annonce