Annonce
AC Horsens

AC uden midtbaneduo mod FC Midtjylland

Ayo Okosun fik en advarsel for at sparke en bold væk i kampen mod FC København. Det sender ham i karantæne mod FC Midtjylland, som har lånt midtbanespilleren ud til AC Horsens. Foto: Scanpix
Både Ayo Okosun og Bjarke Jacobsen er ude med karantæne på søndag. Set ude fra ligner det en klog kalkuleret karantæne-afvikling.

Horsens: AC Horsens stiller op i en svækket udgave, når holdet på søndag skal forsøge at følge op på 1-0 sejren over FC København i en om muligt endnu sværere udekamp mod FC Midtjylland.

AC Horsens har ikke vundet i Herning siden 2006, så statistikken er forfærdelig. Mod FC København er den trods alt væsentligt bedre med nu to sejre i træk i Parken.

Opgaven i Herning bliver ikke lettere af, at hverken Ayo Okosun eller Bjarne Jacobsen er med på grund af karantæne.

Ayo Okosun er lejet ud fra FC Midtjylland, så det lignede en tanke, da midtbanespilleren i anden halvleg af kampen mod FCK så gult for at sparke en bold væk i forbindelse med et frispark.

Man har før hørt om aftaler om, at lejede spillere ikke må være med i kampene mod den udlejende klub, men det afviser AC Horsens' manager Bo Henriksen er tilfældet.

Hvis Okosun så samtidig kunne afsone karantæne i en kamp, hvor han ikke kunne spille, var det en oplagt løsning at afsone, når der var mulighed for at få karantæne mod netop FC Midtjylland.

Under alle omstændighededer ligner det en klog kalkulation af de to AC-spillere at hvile benene på søndag, så de ikke er i farezonen, når de vigtige kampe i nedrykningspuljen begynder.

Bo Henriksen har ingen kommentarer til de to spilleres karantæne. Han bruger i stedet kræfterne på at finde to passende afløsere.

- Det skal vi bruge de kommende dage til. Hallur Hansson er et oplagt valg, og så har jeg spillere som Peter Therkildsen, Erhan Masovic og Jonas Gemmer, der kan bruges inde centralt, siger Bo Henriksen.

Annonce
Navne For abonnenter

Andre cutter sig, jeg brugte tatoveringerne: I dag er Sabrina mor, dagplejer og lykkelig, og hun har ikke længere brug for smerten fra nålen

Danmark

Lørdagens coronatal: Yderligere 25.034 coronatilfælde - antallet af indlagte falder

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Graven skal ændres fra ærgerlig til attraktiv: Nu er første skridt på vejen vedtaget - og det kommer fra en uventet kant

Erhverv For abonnenter

På tirsdag åbner Horsens' største bilforretning: Tre etablerede mærker får selskab af nyt, sporty bilmærke

Hedensted

Ægteparret Pedersen blev de første i nyt boligområde: - Her har vi fundet et sted, vi skal bæres fra

Kultur For abonnenter

Hun tegner virkeligheden for børn og andre mennesker: - Det skal ikke komme som et chok, at livet ender med døden

Dall: Derfor frygter de andre blå partier DF's næste formand

Sport For abonnenter

Khalil Ahmad glippede millionkontrakten i NBA - få måneder senere sad han ensom i Keflavik: Mød Horsens IC-stjernen, der stadig drømmer om en returbillet over Atlanten

Horsens

Cyklist undrer sig: I weekenden er gadelyset tændt - i hverdagen kører han på arbejde i bælgravende mørke

Navne For abonnenter

Manden, der bragte ægte crepes til Danmark, er død: Christian tændte millioner af stjerner gennem sit liv

Redaktørens stol: Så meget tid må en kommune simpelthen ikke have

Horsens

Sauna var årsag til, at brandvæsenet måtte i aktion

AC Horsens For abonnenter

Storsejr i testkamp gav to positive og to negative svar

Kultur For abonnenter

Hårde tider og mere end fem timers debat i byrådssalen: Køb af Bygholm Gods udløste i 1922 et kvartals ekstra skat til Horsens-borgerne

Annonce