Annonce
AC Horsens

AC-træner skiftede et halvt hold:  En sejr skabt med det rigtige udtryk

AC Horsens' cheftræner Jens Berthel Askou råbte højt undervejs i opgøret mod AaB, og spillerne svarede igen med en sejr på 1-0. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Horsens: AC Horsens' cheftræner Jens Berthel Askou var slemt skuffet oven på nederlaget til VB forleden, og han havde rystet posen med spillere op til mødet med AaB. Fem mand var skiftet ud i startopstillingen, og med en sejr på 1-0 gav det i den grad bonus.

- Jeg er først og fremmest tilfreds med, at vi fik vist det udtryk, vi gerne vil have, når vi spiller. Det betød, at kampen kom til at foregå på vores præmisser. Det kom meget til at handle om at gå i pres og vinde dueller, og det var let at finde ind til det udtryk ved at bruge masser af energi på alle en mod en-duellerne, sagde Jens Berthel Askou.


Annonce

AC Horsens moste reelt AaB-mandskabet ud over baglinjen  på Casa Arena.

- Jeg er er også meget tilfreds med, at vi formåede at modstå det pres, som AaB kom med i slutningen af kampen, sagde Jens Berthel Askou med henvisning til, at AC Horsens har haft svært ved at holde fast i føringen.

- Vi fik vist, at når det handler om presspil og duelspil, kan vi matche de fleste hold i Superligaen.

Med sejren undgik AC Horsens formelt at rykke ud af Superligaen i denne runde, så der er stadig lidt liv tilbage på Langmarksvej.

- Der er i hvert fald liv i vores omklædningsrum oven på sejren. Det handler om at holde liv i håbet så længe som muligt. Spillerne viste i hvert fald, at de ikke har givet op. Der var masser af handlekraft og vilje i vores præstation, sagde Jens Berthel Askou.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce