Annonce
AC Horsens

AC-træner ikke bleg for at rose sig selv: Det var taktisk genialt

Bo Henriksen havde grund til at juble efter 1-0 sejren over FC Nordsjælland. Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix

Manager Bo Henriksen var jublende lykkelig efter 1-0 sejren over FC Nordsjælland.

Annonce

FARUM: Det var taktisk genialt.

Bo Henriksen var ikke bleg for at rose sig selv og sit trænerteam oven på 1-0 sejren over FC Nordsjælland.

- Spillerne udførte alt, hvad vi havde aftalt på taktikmødet til punkt og prikke. Det var først i overtiden, at FC Nordsjælland kom frem til en chance, sagde Bo Henriksen.

Hans mandskab forsøgte i sidste sæson i grundspillet at presse Farum-mandskabet højt på banen og tabte med 6-0. Denne gang var udgangspunktet, at AC Horsens' angribere i lange perioder løb rundt et godt stykke inde på egen banehalvdel.

- Vi spillede klogt, og klogere end jeg havde turdet håbe på. Vi var gode til udnytte det, hver enkelt var allerbedst til, sagde Bo Henriksen.

Det indebar bl.a. at Mikkel Qvist var rykket frem i angrebet, så den to meter høje back kunne overtrumfe hjemmeholdets to små backs, hvor han konstant søgte ud.

- Nu må vi se, hvad der sker i transfervinduet, men i nogle kampe kunne vi sagtens bruge Sammy Skytte og Mikkel Qvist helt i front, sagde Bo Henriksen.

Hans mandskab har nu spillet til nul i to kampe i streg efter at have lukket mål ind i de 21 foregående kampe i træk.

- Man kan meget, når man beslutter sig for det, sagde Bo Henriksen, der dog ikke ville ud med svaret på, hvorfor han så havde ventet i 21 kampe med at tage den beslutning.

- Vi spillede god fodbold i de kampe. Nu gør vi det, vi er allerbedst til. Det er et bevis på, at vi ikke har storhedsvanvid. Vi prøver at være dygtige ud fra de spillere, vi har til rådighed, sagde Bo Henriksen, der har mistet mange spillere i sommerpausen bl.a. en række spillere, der lavede mange mål i sidste sæson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Vaccinationscenter er i mål med ældregruppe, men i Horsens Kommune mangler der stadig nogle

Horsens

Forældre opfordres til at holde små børn hjemme: Otte ud af 10 børn møder op i vuggestuer og børnehaver i Horsens Kommune

Annonce