Annonce
AC Horsens

AC-stopper melder sig klar som angriber

Magnus Rissgaard Jensen er hentet til AC Horsens som stopper, men han er også klar til at tage en tørn i angrebet. Foto: Søren E. Alwan
Magnus Jensen håber på spilletid i forårsæsonen. Tempoet bliver den største udfordring, forventer den tidligere Skive-spiller.
Annonce

Horsens: I AC Horsens skal man være omstillingsparat. Det har en række spillere oplevet. Højrebacken Rune Frantsen har blandt andet spillet mere som angriber end back. Flere andre spillere har også været brugt på forskellige positioner.

Det har AC Horsens' seneste tilgang Magnus Riisgaard Jensen noteret sig. Han er stopper. Det er den position, han har spillet med succes i Skive, og han er i første omgang tiltænkt en rolle som gardering for Malte Kiilerich og Alexander Ludwig.

Men angrebet afskrækker ham ikke.

- I Skive er jeg nogle gange blevet sendt frem i angrebet i slutningen af kampene. Jeg har også en enkelt gang spillet en halvleg som angriber, så det skal nok gå, smiler Magnus Jensen.

I første omgang skal han finde sig til rette blandt de nye holdkammerater. Han fik en god start, da han lagde ud med at løbe den traditionelle biptest helt ud på første træningsdag.

- Jeg så ud til at være i god form. Den var så også lidt nemmere, end den plejer at være, siger Magnus Jensen om biptesten, der var målt forkert op.

Netop tempoet fylder meget hos forsvarsspilleren.

- Nu skal jeg i gang med at komme godt ind på holdet og lære alle at kende. Bødekasseturen i weekenden er et godt sted at begynde, og i forhold til de fodboldmæssige skal jeg op i tempo. Det er den største forskel på 1. division og superligaen, siger Magnus Jensen.

I forhold til de fodboldmæssige skal jeg op i tempo. Det er den største forskel på 1. division og superligaen.

Magnus Riisgaard Jensen

Annonce

Svært at forberede sig

Han har trænet ekstra hen over julepausen for at være i bedst mulig form.

- Men det er svært at forberede sig på et højere tempo. Det kommer først, når du står i det, og der vil det automatisk hjælpe, at jeg kommer til at træne med stærkere og medspillere og spille mod stærkere modstandere, siger Magnus Jensen.

Han fik sine første minutter i gult i første halvleg af testkampen mod Sønderjyske. Han fik en god start på kampen, men der var også helt naturligt et par svipsere undervejs.

Han er godt klart over, at han kommer til at kæmpe hårdt for spilletid.

- Jeg er fortrøstningsfuld, og jeg stresser ikke. Jeg skal nok undervejs få nogle minutter og så handler det om at gribe chancen, siger Magnus Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce